• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim 7 aylık, hala dişi çıkmadı :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

giovinetta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
222
9
46
Diğer
Kızım 7 ayını bitirdi, hala dişi çıkmadı. Etrafımdaki bütün bebekler 5-7 ay arası çıkardılar ilk dişlerini. Kızımda görünmüyor bile. Dümdüz diş etleri. öyle kızarıklık falan da başlamadı daha. Aynı durumda olan var mı?

diş çıkarmak tamamen genetik birşey, sen yada eşin muhtemelen geç diş çıkarmışsınızdır.
ayrıca çok kafaya takılacak birşey değil, 1 yaşında çıkaran bebekler bile var.. :)

benim kızım 9 aylık, kızımdada henüz birşey yok, ben bu durumdan şikayetci değilim aksine çok memnunum, napcakki kızım pirzolamı yiyecek :)

benim 3. oğlum 12 aylıkken çıkardı ama 10 günde 7 diş çıkardı

korkacak bişi yok gayet normal

4 aylıkken çıkaranda varmış 1 yasındada ama geç çıkarması daha iyi geç diş çıkarırsa erken yürür diş erken çıkarsa geç yürür çünkü bebek diş acısından yürümeye odaklanamıyor ve gecikiyormuş ben böyle biliyorum.

Benim kızımda sanırım 7 aylıkken çıkarmışdı ne kadar geç diş çıkartırsa okadar sağlam olurmuş güya öyle demişdi doktor

benim kızımda 11 aylık ve şuan tam 4 dişi tamamladık ama ilk oğluşum daha 10 aylıkken ağzında ilk dişi belirmeye başladı yaaa ne var bunda şuan 2 yaşında ve hemen hemen bütün dişleri çıktı yani kafana takma bunları kızın sağlıklımı sen ona bak boşver bende senin gibi çıkmadığını görünce 6-7 aylıkken doktora götürdümde doktor dediki napıcaksın hemen çıksın istiyosun boşver geç çıkan diş daha sağlam olur hem hemende çürümez düşünme elbet çıkıcak demişti evet çıktı işte

benim kızım 1 yaşında ama henüz hiç dişi yok, belirtisi de yok... Geç diş çıkarması iyi diyorlar ama yine de endişeliyim.

eşim de ben de 5-6 aylıkken çıkarmışız. genetiğe benzemiyor. ilk önce kafaya takmıştım ama ssorup araştırınca aslında çok normal olduğunu öğrendim. kitaplarda da ilk dişi 6-7. ayda çıkar diye yazıyor. acaba dedim iyi besleymedim mi kuzumuuu

büyükler de geç çıkan diş sağlam olur diyor bakalım. yalnız kızımı dişle düşünemiyorum. bugün salatalığı kırt diye kopardı, aklımız çıktı. diş gelinse daha dikkatli olmak gerekecek :)

Back