Bebeğim 7 aylık ek gıdayı reddediyor 😞

tugba0120

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
133
38
31
Bebeğim ek gıda reddediyor emmek istiyor sürekli ne yapmam lazım 7 aylık oldu kilo alımı falan iyi ancak ek gıda yediremiyorum 😞

Hala beslenmesinin büyük bölümü anne sütü olacağı için çok endişe etmeyin ama ufak ufak denemeye devam edin, gıdaları değiştire değiştire. Bizimkinin ilk severek tükettiği şey tarhana çorbası oldu, o da 7 aylık civarı ancak.

Bebeğim ek gıda reddediyor emmek istiyor sürekli ne yapmam lazım 7 aylık oldu kilo alımı falan iyi ancak ek gıda yediremiyorum 😞
tatlı lezzetleri genellikle sever bebekler sever aslında. komşum bebek bisküvisi ile püre ve haşlama veriyordu çocuğuna, tatlandırdığını söylemişti. Kullandığı marka da hero baby organik olandı, kokusu ve tat olarak güzel olduğu için sebzelerin acımsı tadını hafif baskılıyor. Bu şekilde daha kolay yedirebilrisiniz, bebeğiniz reddetmez diye tahmin ediyorum.

tatlı lezzetleri genellikle sever bebekler sever aslında. komşum bebek bisküvisi ile püre ve haşlama veriyordu çocuğuna, tatlandırdığını söylemişti. Kullandığı marka da hero baby organik olandı, kokusu ve tat olarak güzel olduğu için sebzelerin acımsı tadını hafif baskılıyor. Bu şekilde daha kolay yedirebilrisiniz, bebeğiniz reddetmez diye tahmin ediyorum.
Çok teşekkür ederim sağolun

Allah aşkına sebzenin içine şekerli bıskuvı gırermı ne alaka kahvaltıdesen tamamda gerçekten reklamı abarttın ben onuda kullandım başka markada kullandım sureklı verılmez arada verılır daha bunlar küçük sonuçta organıkde olsa kapalı paket içiresınde bılmem anlatabıldımmı

X