Bebek Beslenmesi bebeğim 7.5 aylık yaklaşık 1 haftadır biberonla mama almıyor...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meyra_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
149
0
46
Adana
arkadaşlar merhaba,
bebeğim 7.5 aylık fakat ne yaptıysam biberonla mama almıyor,yemesi çok güzel sebze yoğurt meyve yiyor ama saatlerce aç bırakmama rağmen biberonla mama asla almıyor en fazla 20 cc alıp bırakıyor ağzını kitliyor resmen,ama suyu meyve suyunu çok güzel alıyor,aptamil kullanıyorum,bebelac denedim sonra yine istemiyor,bende artık mamayı yoğurduna,meyvesine ve muhallbisine ekleyip veriyorum ama canım sıkılıyor,ne yapmam lazım benimle aynı durumda olan var mı?

Benim bebeğimde 6 aylıkken bıraktı mama içmeyi
her şekilde vermeye çalıştım meyveli tatlandırarak ama olmadı .
bende şimdi meyve pürelerine 3 ölçek filan katıyorum o şekilde alıyo mamayı .

teşekkürler berrak_87 artık canımı sıkmıyorum bende napalım benim kızımda böyle çok şükür diğer gıdaları alıyor

Merhaba arkadaşlar;

Benim bebeğimde 10 aylık 2 haftadır her yolu denedim ama devam sütünü içiremedim. Bende bisküviyle veriyorum. Şimdi pirinç unuyla muhallebi yapıp vermeyi deneyeceğim umarım beğenir...

yiyeceklerin tadını alınca mama yı beğenmemeye başlamış senin bebiş.inşallah ilerde süt içer onuda içmemezlik yapmaz.

ben de çok üzülüyordum kızım niye biberonu da bıraktı diye mamasını değiştirdim, biberonu değiştirdim olmadı... ama şimdi içim biraz rahatladı tek benim kızım değilmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…