Bebeğim 6 parmaklı doğdu.

neyzennligeceler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
25
17
88
30
Arkadaşlar kızım 6 parmaklı doğdu ameliyat ettirmek istiyorum. Fakat sonraki süreç korkutuyor kızım 1 yaşında ama çok zorlanıyoruz yere düşüyor ve altıncı parmağının üzerine düşüp canı acıyor 2 ayak ve 1 elde var bu şekilde ameliyat ettiren var mı? Tecrübeli anneler lütfen yardımcı olur musunuz?

Çok teşekkür ederim inşallah sorunsuz bir şekilde biter
şimdi yaptırmak daha iyi dokuları çabuk iyileşir çok acımaz bide çok hareket etmeden yaptırmak lazım :) ilerde tam bi yaramaz oldukları için :) :)
bide akran zorbalığına girmeden yaptırmak iyi olur. geçmiş dönemde de çok zorba çocuklar vardı yeniler için fena demişsiniz ama. bizim zamanımızda yaşlı teyzenin bastonunu saklayıp yürüyemiyo diye gülen salak çocuklar vardı. yani hep varlar :)

Doğru söylüyorsunuz. Salı gününe gün verdiler yatış yapacağız inşallah. Her zaman varlar ve varız bizde istemeden zorbalık ediyoruz. Ama kızım elinde olmayan bir durumdan dolayı bunu yaşasın istemiyorum.

Siz iyi bir doktora gösterin onlar size süreci anlatır korkmayın. Benim bir tanıdığın bebeğinin eli 6 parmaklıydı 2015 te operasyon ile aldılar hiç bir sıkıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…