- 21 Kasım 2014
- 25
- 17
- 88
- 30
- Konu Sahibi neyzennligeceler
-
Arkadaşlar kızım 6 parmaklı doğdu ameliyat ettirmek istiyorum. Fakat sonraki süreç korkutuyor kızım 1 yaşında ama çok zorlanıyoruz yere düşüyor ve altıncı parmağının üzerine düşüp canı acıyor 2 ayak ve 1 elde var bu şekilde ameliyat ettiren var mı? Tecrübeli anneler lütfen yardımcı olur musunuz?
Ay bende araştırıyorum da gün verecekler yarın içimde bir korku çıkmıyorBenim yakın arkadaşımın çocuğu da aynı durumda, sünnetle aynı gün yaptırmayı düşünüyorlar operasyonu. Aslında bebekken en guzeliymis, ama bazı sebeplerden ertelendi. şimdi yürüme çağında , yakın gelecekte düşünüyorlar, araştırma aşamasındalar
Zor bir operasyon değilmiş ya, ben de araştırmıştım ilk zamanlar meraktan, zaten fazla olanı ampüte ettikleri için yine şekil korunuyormus, ilerleyen yıllarda farkedilmiyormus bile .Ay bende araştırıyorum da gün verecekler yarın içimde bir korku çıkmıyor
Evet bebek olunca korkuyor insan süreçten narkozdan acı çekmesinden ama yapmak da zorundayız zorlandığı çok şey varNeden korkuyosunuz ameliyattan narkoz vs yuzunden mi?
İnşallah çok sağ olunZor bir operasyon değilmiş ya, ben de araştırmıştım ilk zamanlar meraktan, zaten fazla olanı ampüte ettikleri için yine şekil korunuyormus, ilerleyen yıllarda farkedilmiyormus bile .
Umarım sağlıcakla biter gider hemencecik
İnşallah bakalımBebeklerin kemikleri daha tam gelişmediği için kolay bir ameliyat ve hızlı bir iyileşme süreci olduğunu biliyorum.
canım öncelikle hiç korkulacak birşey yok benim kuzenimin çocuğuda aynı şekilde oldu ve minik bir operasyonla aldılar. kuzenimin çocuğunda parmağın bir fonksiyonu yokto ayağında serçe parmağının yanında dikine doğru kemiksiz bir parmaktı alması kolay oldu.Arkadaşlar kızım 6 parmaklı doğdu ameliyat ettirmek istiyorum. Fakat sonraki süreç korkutuyor kızım 1 yaşında ama çok zorlanıyoruz yere düşüyor ve altıncı parmağının üzerine düşüp canı acıyor 2 ayak ve 1 elde var bu şekilde ameliyat ettiren var mı? Tecrübeli anneler lütfen yardımcı olur musunuz?
akrabamın ikizleri doğmuştu yıllar önce ikiside 6 parmaklıydı okula başlamadan 3 yaşlarındaydılar sanırım aldırdılar şuan belli bile değil hiç korkulacak bir şey değil. içinizi ferah tutun :)
Çok teşekkür ederim inşallah sorunsuz bir şekilde biterakrabamın ikizleri doğmuştu yıllar önce ikiside 6 parmaklıydı okula başlamadan 3 yaşlarındaydılar sanırım aldırdılar şuan belli bile değil hiç korkulacak bir şey değil. içinizi ferah tutun :)
İçim biraz olsun rahatladı çok sağ olunakrabamın ikizleri doğmuştu yıllar önce ikiside 6 parmaklıydı okula başlamadan 3 yaşlarındaydılar sanırım aldırdılar şuan belli bile değil hiç korkulacak bir şey değil. içinizi ferah tutun :)
Çok teşekkür ederim. Hareket ettiğini düşünmüyorum. Takip ettiğim süredir hareket görmedim. Birleşik olması aşırı korkutuyor ve henüz bebek oluşu korkutuyor inanın ama içim rahatladı sağ oluncanım öncelikle hiç korkulacak birşey yok benim kuzenimin çocuğuda aynı şekilde oldu ve minik bir operasyonla aldılar. kuzenimin çocuğunda parmağın bir fonksiyonu yokto ayağında serçe parmağının yanında dikine doğru kemiksiz bir parmaktı alması kolay oldu.
senin bebişininde inşallah kolaylıkla hallolur. kemik varmı kullanıyormu diğer aparmaklaarıyla birlikte hareket ettiriyormu eğer öyleyse doktor kalmasında sakınca yok dedr ve kararı size bırakır. ama yamuksa çocuğu zorluyorsa bence erkenden yaptırın işlemi büyüyünce daha zor olur
Allah razı olsun inşallah çok sağ olun duanız için çok teşekkür ederimAnne yüreği işte içi pırpır ediyor dua et Rabbim yar ve yardımcınız olsun Allahın izniyle bişey olmaz
Evet yaptıracağız erken olursa çok iyi olur zaten ileride akran zorbalıgı yaşasın istemiyorum yeni nesil çok korkunc maalesefKıyamıyorsunuz biliyorum ama ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?