Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
3,5 ayllıkken işe başladım 3 hafta oldu bebeğim zayıflamış suan 4 ay 4 gunluk aptamil sma mama aldm aptamil pirinçli unlu,muzlu mamalarını aldım yemiyor kaşıkla,bibeeron almıyor kac çeşit biberon aldm ne yapacagımı bilmiyorum artık beni cok zro emiyor moralim cok bozuk yaaaa neyapacam bilmiyorum ((lutfen TECRUBESİ OLANLr bişieleri yazsınlar(
Merhaba.Benimde bebeğim 5 aylık 4 aylıkken sütüm yetmiyordu çalışan bi bayanım.Annemde bebeğime mama vermek istemedi ve ek gıdaya geçtik yavaş yavaş.Sütümün yetmediği zamanlarda tarhana çorbası,yoğurt,meyve püreleri verdik.Ek gıdaya yavaş yavaş geçmeni öneririm.En azından bebeğinin zayıflamasından iyidir.Ara ara gıda vererek ara ara da sütün ve mamadan vererek besleyebilirsin,kolay gelsin.. :)
Artık işe başlamışsın mecburen geceleri emzireceksin eğer biberon falan almıyorsa kaşıkla alacaksın ki bu hatayı bende yaptım. Emziğe alıştırmalıydım diye düşünüyorum. Aslında ek gıda için çok erken sonuçta 4 aylık. Kaşıklada olsa anne sütüne devam... ben 5 ,5 aylıkken ek gıdaya başladım. Birde günde alması gereken süt miktarı var . O çok önemli
uyurken emdi.hafta sonu alışıyo bana hafta içi yne emmek istemyor ama uyrken emiyo öğle arası emzireblyrm sabah öğle arası aksamda 16,30da sonra evdeyim.emzryrm smdilk zzar zorda olsa aralarda işte ne yersezorla mama yiyor
Artık işe başlamışsın mecburen geceleri emzireceksin eğer biberon falan almıyorsa kaşıkla alacaksın ki bu hatayı bende yaptım. Emziğe alıştırmalıydım diye düşünüyorum. Aslında ek gıda için çok erken sonuçta 4 aylık. Kaşıklada olsa anne sütüne devam... ben 5 ,5 aylıkken ek gıdaya başladım. Birde günde alması gereken süt miktarı var . O çok önemli
ya sagdıgım sutu kaşıklada biberonlada almıyo midesi bulanıyosabah işe gtmedn önce emziyrm öğlen arası emzrblrym aksamda16.30dan sonra emziryrm yetyomu bilmyrm ama benm sutum azaldı eskisi gibi deil bebeğim gece saat başı uyanıyor
ya sagdıgım sutu kaşıklada biberonlada almıyo midesi bulanıyosabah işe gtmedn önce emziyrm öğlen arası emzrblrym aksamda16.30dan sonra emziryrm yetyomu bilmyrm ama benm sutum azaldı eskisi gibi deil bebeğim gece saat başı uyanıyor
Canım zaten 4 saatte 1 emziriyorsun sanırım . Buda bebek icin yeterli ama sütunu cogaltmalisin. Bunun icinde moralini bozmamalisin.benm bebeğim emmek istemediği donemde saat tutup emziriyorsun , o da 4 saati buluyordu...