• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim 4 aylık oldu ek gıdaya başlıcağız neler vermeliyim??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
mrb benmde bebeğim 4 aylık ek gıdalara geçtik dr um kahvaltı meyve rendesi ve yoğurt verecez dedi.3öğün yani diğer öğünler emzişriyorum.kahvaltıda 4-5 bebe bisküvisi 1 çay kaşığı zeytinyağı,1 tatlı kaşığı pekmez,1 çay kaşığı doludolu labne peyniri karıştırıp mama yada meyve suyu ile sulandırıp veriyorum içinde pütür kalmıcak şekilde.
meyveyide mevsimine göre tüm meyveleri olur dedi ama her defasında tek meyve ver dedi.yoğurdu da 2 günlük kendim mayalıyorum.sade sevmezse meyve püresi ile karıştır ver dedi.

mrb benmde bebeğim 4 aylık ek gıdalara geçtik dr um kahvaltı meyve rendesi ve yoğurt verecez dedi.3öğün yani diğer öğünler emzişriyorum.kahvaltıda 4-5 bebe bisküvisi 1 çay kaşığı zeytinyağı,1 tatlı kaşığı pekmez,1 çay kaşığı doludolu labne peyniri karıştırıp mama yada meyve suyu ile sulandırıp veriyorum içinde pütür kalmıcak şekilde.
meyveyide mevsimine göre tüm meyveleri olur dedi ama her defasında tek meyve ver dedi.yoğurdu da 2 günlük kendim mayalıyorum.sade sevmezse meyve püresi ile karıştır ver dedi.

bizim doktorumuzda kahvaltı ve yoğurda 6 aydan sonra başlıcağız demişti ..sadece sütlü pirinçli kaşık maması ver diyo..kafam karıştı şimdi yaa:14:

Back