Bebek Beslenmesi bebeğim 4 aylık nasıl beslemeliyim yardım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
anne sütüm var ama bebeğime yetmiyor sanırım ağlıyor neyle ne şekilde yedirmeliyim
önerilerinizi bekliyorm.

benim bebeğimde 4 aylık olduğunda -koliği geçmesine rağmen- çok ağlıyordu. Doktora götürdük, sindirim problemi olduğunu söyledi, bir ilaç verdi, çok iyi geldi. Allah şifa versin.

meyve suları ve yoğurtla başlayabilirsin canım 1 2 ay böyle yap sonra 6.aydan sonra öğünleri artırır düzene sokarsın sonrada menü yaparsın gece yıne anne sütüne devam:) kolay gelsın sevgiler

slm,
bebegın daha dört aylık,eger sütün yetmiyorsa 1 ay bebek sütü vermeni tavsiye ederim,5 ayı doldurduktan sonra ek besine gecersen daha iyi olur,su an ek besın alması sindirim sorunu yaratabılır.bebegın senı kac dk emıyor bu da onemlı,ama once sütünü sag ne kadar sütün geliyor bunu ogren.doktoruna da bu mıktarı soylersen daha ıyı yardımcı olur..bebısını optum :)kolay gelsın

benim bebeğimde 4 aylık doğumdan beri sütüm yetmiyor.sütüm yetmediğini hissettiğim an milupa aptamil 1 den 60 ml içiyor doyuyor.tabi öncesinde emdiği için bu kadar az sütle doyuyor.bu ay dr meyve sularına elma vs..(portakal hariç!) başlayabilirsin dedi ama ben başlamak istemedim.zaten hala gazımız bitmedi bide bunun sancıları çıkmasın dedim.sütünün yetmediğine eminsen aptamil 1 verebilirsin bence benim gibi günde bi kez.ama bence sütünün yetmediğine emin olmalısın önce..

doktorunla gorusmeden baslama derım. sutunun yetmedıgının teshısını koyucak ve senı ek gıda ıcın yonlendırecek kısı doktordur.

BENDE EYLÜLDE DOĞum YAPTIM BEBEĞİM 4 AYLIK SÜTÜM YETMIYO SIVI 1 LT ANCA IÇEBILIYORUM GUNDE.. milupanın 1 numarasını veriyorum kaç cc bıberon vermelıyım arkadaşlar???

Son düzenleme:
BENDE EYLÜLDE DOĞum YAPTIM BEBEĞİM 4 AYLIK SÜTÜM YETMIYO SIVI 1 LT ANCA IÇEBILIYORUM GUNDE.. milupanın 1 numarasını veriyorum kaç cc bıberon vermelıyım arkadaşlar???

Benim bebeğim 3 aylık mamayla besleniyor.Gündüz 3 veya 4 ölçü mama 2-3 saatte istiyor gece 4-5 saate uzuyor.Bu konuyu merak ediyordum sordum soruşturdum anladım ki bebiş ne kadarla doyuyorsa o kadar :) her bebek farklı oluyor standartlar tutmuyor zaten o doyduktan sonra istesekte fazlasını yemiyor.

doğru aslında cocuktan cocuğa fark var. ben şimdi 125 cc ye cıktım ve 4 ölçek veriyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…