• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim 4 aylık 550 gr almış mamalı pirinç unu ver dedi doktor kaka sayısı azaldı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
hergün kaka yaparken 3 günde bir yapmaya başladı kilosu da çok fazla almadığı için yoğurt mama mamalı muhallebi meyve suyu ver dedi vermeli miyim ne önerirsiniz bebeğimde ağlama huzursuzluk yok gögüslerim dolu ama neden doymuyor zaten oturuyor da verebilirsin dedi ayrıca nedense anlamadım saşlık ocağı verme uzman doktor ver dedi neolur bir tavsiye kakasının biriktirmesi tam doymuyor demekmiş eğer kilo da az aldıysa

Süt müktarından çok sütün kalorisi önemli. Benim hiç şakır şakır sütüm olmazdı ama bebeğim normal kilo alırdı. Doktora sorduğumda "Hep söylüyorum annelere, önemli olan sütün miktarı değil kalorisi, demek ki kalorili doyurucu bir sütün var" demişti. Sanırım sizde de tersi olmuş. Neyse kilo alımı yavaşsa bence meyve ile başlayabilirsin ek gıdaya. Ama acele etmeden. Doyumluk değil tadımlık.Uzun uzun yazacaktım ama vaktim yok. Bak bu başlıktaki arkadaşların fikirleri sana yardımcı olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ra-ek-gidaya-baslayan-var-4.html#post18467913

Ya o bünye meselesi herhalde. Ben hakkaten çok yiyorum ama özellikle sütüm kalorili olsun diye değil. Çok ilgili olduğunu da sanmıyorum aslında.

bencede sütün miktarıdegil kalitesi çok önemli.yavaş yavaş ek gıdalar geçin bence.meyve ve ayına uygun mamalr verebilirsiniz...

hergün kaka yaparken 3 günde bir yapmaya başladı kilosu da çok fazla almadığı için yoğurt mama mamalı muhallebi meyve suyu ver dedi vermeli miyim ne önerirsiniz bebeğimde ağlama huzursuzluk yok gögüslerim dolu ama neden doymuyor zaten oturuyor da verebilirsin dedi ayrıca nedense anlamadım saşlık ocağı verme uzman doktor ver dedi neolur bir tavsiye kakasının biriktirmesi tam doymuyor demekmiş eğer kilo da az aldıysa

slm benim bebeğimde altı aylık 4 kilo doğdu ama 6 ayında kilosu 5,bucuktu hatta verdi.bence bebeğin neleri yiyebiliyorsa ver.muhallebi ülker hero baybynin suyla yapılanı var ondan daha iyi olur.kaka konusundada çok kendini üzme benim kızımda aynısıydı düzenli beslenirse sorun olmazz.kakasını 3günde eğer zorlanmadan yapıyosa telaşlanma bence,armut ve elma suyu verebilirsin

Son düzenleme:
Back