• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebegim 4 aylık 5 kilo normal mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bebegim 4 aylık kilosu 5 Normal mi

• Toplu cevap

OY: 0 0,0%
  • Acil cevap

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

kzn2101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
11
0
1
32
Bebegım 4 aylık kılosu 5 kg sızce normalmi ek gıdaya baslamalımıyım ne vermeliyim

Kac kilo dogdu?kontrollerde doktorun ne diyor?onemli olan onun normal demesi baska bebeklerle kıyaslama yapma canim saglik ocaklarinda aile hekimleri bakıyor onlar sana ne vermen gerek soyler

Bebegim 2.5oo kilo dogdu saglik ocagi gelisiminin iyi oldugunu soyledi fakat yasitlarindan geri oldugu icin ben korktum azcik.bu arada tesekkur ederim cevap verdigin icin Leripossa Leripossa

Bebegım 4 aylık kılosu 5 kg sızce normalmi ek gıdaya baslamalımıyım ne vermeliyim
canım başka bir doktora gitmeni öneririm. normal sınırda kilo almış. sadece anne sütü ile beslenen bebekler günlük 20-30 gram alır. siz 20 gram almışsınız. normalin alt sınırı olduğu için doktorun önerileri olabilir

bnm bebeğmde zayıf gidiodu yaşıtlarına göre erken doğumlu 4 cu ayda aptamil sutlu pirincli mama 4 ölçek şu mama kutularından çıkan ölcek ile 120 mil ılık suyla karıştırıp biboronla akşam saat 9 gibi hergun verdm ayı artınca mamada artıo şuan 7 aylık 6 ölcek 15o ml yapıorm kilosu arttı gelişimi hızlandı yaşıtlarını geride bıraktı çok faydası gördm birde nutrigen damla var hergun 5 damla ile başlıyarak verdim iştahı artıor eksik vitaminden kalmıor biz bebeğimizi evlat edindk 1800 grm doğmuş 1 ay kuvezde ve hastanede ayrı yatakta klmış ben aldığımda 50 gunluk 3 kiloydu 2 aylık bebiş sık sık banyo hergun hatta yaptırın çok faydalı şuan 10 gun snra 7 ay oluck 9 kilo oldk maşallah deyin..:)

Canım bence Dr a danışsan iyi olur. Küçük doğmuş ama akranlarını yakalaması lazım

Kızlar gecen gun doktora gıttım bebelak goldu onerdı onu kullanmaya basladım bakalım umarım ıse yarar

Kızlar gecen gun doktora gıttım bebelak goldu onerdı onu kullanmaya basladım bakalım umarım ıse yarar
Merhaba benim bebegim 2900 dogdu ve 2500e dustu suan 3 aylik ve 7200 gr boyuda 67 cm. Sutum az geliodu bende mama kullandim. Bebegim 3 ayda 19 cm uzadi 48 cm dogmustu. Kilolu bir bebek gibi durmiyor yani boydan yirtiyoruz.simdide onune nasil gecicem diye dusunuyorum. Cok kilo aliyor. Bebelac normal kullanıyorum ben. Gold bizde kabizlik yapti. Kilo aldirma acisindan iyi bi urun yani. Birde bebegim prematüre dogdu 8 aylik. Genelde bilirsiniz hesaplanmis yas kullanilir prematüre bebeklerde. 3 aylik suan ama 2 aylik bebek gelisimi goz onunde bulundurulur ama bizde bu sorun olmadi 3 aylik bit bebek gibi zeka gelisimide.

Back