Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
8aylik bir oglum var.3gundur emmiyor yasina gelmedigi icin sutte yasak.
Biberon almiyor hele milupa aptamil o tarz formul sutlerden hic icmiyor.
Sutumu sagip kasikla veriyorum hemen kusuyor sanirim anne sutunu hic istemiyor artik.
Ben bucocugun kalsiyum ihtiyacini nasil karsilicam
buara dis cikariyor o yuzden emmiyordur diyorum istahsizlasti cok fena
kilosuda 8200 boyu 72
Zayif diyolar napacagimi sasiriyorum ister istemez etkileniyorum
hele 3 gundur emmiyor ya mahvoluyorum bi akil verin bana
merhaba canım belki sütün tuzlanmış olabilir.tadını bak.birde sütüne cici bebe falan koy yedir aslında sade vermek iyi ama.yoğurt yedir.sütünle sevmezse formül süte cic bebe yada meyve falan kat.onların içinden alır.birde gece uyurken dene biberonu.
Benim oğlum da 7.5 aylık emmesi hep problemliydi zaten,uyurken emziriyordum.Şimdi uyurkende emmiyor,biberon istemiyor,bende sizin gibi şaşırdım ne yapcağımı.Sütümün iyice azalmasından korkuyorum...
8aylik bir oglum var.3gundur emmiyor yasina gelmedigi icin sutte yasak.
Biberon almiyor hele milupa aptamil o tarz formul sutlerden hic icmiyor.
Sutumu sagip kasikla veriyorum hemen kusuyor sanirim anne sutunu hic istemiyor artik.
Ben bucocugun kalsiyum ihtiyacini nasil karsilicam
buara dis cikariyor o yuzden emmiyordur diyorum istahsizlasti cok fena
kilosuda 8200 boyu 72
Zayif diyolar napacagimi sasiriyorum ister istemez etkileniyorum
hele 3 gundur emmiyor ya mahvoluyorum bi akil verin bana
3-Agzinda yada senin göysünde mantar varmi(meme baslarinda acik renkde pembeye dönmeler ve yariklar bazen aci vermez)bunun sonucunda cocugun yanak iclerinde beyazliklar olusur ki ben bu konuda hala cekiyorum
4-menüler azalinca bebisini kucagina alip ona hep emdirirken ayni ninniyi söyleyerek odanin icinde ritmik bir sekilde pispisliyarak gez gezerek emzir ki bu cok zor sipalar artik agirlasti yilmadan 10 dakikada ver yarim saatde bir ver memeni
Bunlari sirasiyla yap canim ac kalsin önemli degil anne sütündeki vitamin daha degerli yeterki tekrar emsin seni hatta birsey yedirme ac kalinca seni emecek emin ol bu dediklerimi yap 1 hafta icinde emin ol normale donecekdir.Ana yuregi aclikdan öldü ici kurudu filan deme anne sutu daha önemli yawrum icin emmesi gerek de inatla emzir.Gun icinde bebegine göysünü gösder oda istahi kabartiyo bebeklerdeAllah yardimcin olsun canim insalah yeniden emzirrsin
Canim unutmadan anne sutundeki seker oraninda dusmeler olmusdur tadi degismis olabilir kendi tecrubelerimden siralayim sizlere.Eger visne suyu icdiysem bebegim beni severek emmiyor hatta 2 bardaktan fazla icdiysem hic emmek isdemez beni.Sarimsak sogan sucuk cemen tursu aci bol bol limon mandalin portakal eger abartarak yediysem bebegim ogun beni emmeyi ya reddediyor yada iki cekip birakiyor eger tatli yediysem cikulata gibi beni daha keyifle emiyor.Uunutmayalim yediklerimiz sutun tadini etkiliyor
3-Agzinda yada senin göysünde mantar varmi(meme baslarinda acik renkde pembeye dönmeler ve yariklar bazen aci vermez)bunun sonucunda cocugun yanak iclerinde beyazliklar olusur ki ben bu konuda hala cekiyorum
4-menüler azalinca bebisini kucagina alip ona hep emdirirken ayni ninniyi söyleyerek odanin icinde ritmik bir sekilde pispisliyarak gez gezerek emzir ki bu cok zor sipalar artik agirlasti yilmadan 10 dakikada ver yarim saatde bir ver memeni
Bunlari sirasiyla yap canim ac kalsin önemli degil anne sütündeki vitamin daha degerli yeterki tekrar emsin seni hatta birsey yedirme ac kalinca seni emecek emin ol bu dediklerimi yap 1 hafta icinde emin ol normale donecekdir.Ana yuregi aclikdan öldü ici kurudu filan deme anne sutu daha önemli yawrum icin emmesi gerek de inatla emzir.Gun icinde bebegine göysünü gösder oda istahi kabartiyo bebeklerdeAllah yardimcin olsun canim insalah yeniden emzirrsin
Canim ara ogunleri azaltmadim herzamanki gibi gidiyor.normalde benimki ogunlerin pesinden emerdi hemen tok olsa
bile emerdi.
Kulak bogazindada bir sorun yok cok sukur doktora kontrol ettirdik gecen hafta.
Benimki hep uyuyarak eme zaten uyanikken emzirme gibi bi sansimda olmuyor ki gezdirerek oynatarak emzireyim
gogsumde onun agzindada yara vs tarzinda birsey yok canim benim.
Buarada yarim saattebir emmezzaten yeni doganlar bille 2 3 saatte bir emiyor neredeyse.
Doktorum bu aylarda 3 4 saatten evvel acikmayacaklarini soyledi bebeklerin.
Ben gene 3 saatte felan besliyorum.
Gece 12den sabaha kadar emmiyor gene.
Doktorum normal oldugunu soyledi biz doktorlar gece beslenmeyi ilerde obezite oluma riskleri yuksek oldugundan
onermiyoruz zaten dedi gece beslenmemesi daha iyi dedi.
Dis cikarma olayina girdik ya o yuzden emmeyi azaltmis
hamile olabilir misiniz acaba ? :) benim teyzeminde öle olmuştu altı aylıkken bebek istememşti hamileymiş meğer o zaman bebek istemiyomuş süt acı oluyomş
hamile olabilir misiniz acaba ? :) benim teyzeminde öle olmuştu altı aylıkken bebek istememşti hamileymiş meğer o zaman bebek istemiyomuş süt acı oluyomş
merhaba... benim bebeğim de 6 aylık ve 4 gündür emmek istemiyor. uyurken emzriyordum zaten, bu gece uyurken de emmed. ek gıdaları da sevmedi. çok huzursuzum
Canim ara ogunleri azaltmadim herzamanki gibi gidiyor.normalde benimki ogunlerin pesinden emerdi hemen tok olsa
bile emerdi.
Kulak bogazindada bir sorun yok cok sukur doktora kontrol ettirdik gecen hafta.
Benimki hep uyuyarak eme zaten uyanikken emzirme gibi bi sansimda olmuyor ki gezdirerek oynatarak emzireyim
gogsumde onun agzindada yara vs tarzinda birsey yok canim benim.
Buarada yarim saattebir emmezzaten yeni doganlar bille 2 3 saatte bir emiyor neredeyse.
Doktorum bu aylarda 3 4 saatten evvel acikmayacaklarini soyledi bebeklerin.
Ben gene 3 saatte felan besliyorum.
Gece 12den sabaha kadar emmiyor gene.
Doktorum normal oldugunu soyledi biz doktorlar gece beslenmeyi ilerde obezite oluma riskleri yuksek oldugundan
onermiyoruz zaten dedi gece beslenmemesi daha iyi dedi.
Dis cikarma olayina girdik ya o yuzden emmeyi azaltmis
evet tatlim kesinlikle dis cikarma doneminde bebisler memeden soguyolarmis.Bizim mantar problemimiz hala gecmedi ona ragmen masallahh benimkide memeci...gecen ay osmanimda beni emmek isdememisdi meger kulaklari iltihaplanmis guzumun ozaman anlatmisdi cocuk dokdorumuz ama gece emme konusunda ben cok dertliyim sabaha kadar memede benimki surekli emmek isdiyor oda beni cok yoruyo.Gun icinde emzirmeye sinir koymuyorum ne zaman isderse emebilir sonucta istahini kesmiyo beni emmesi ögünlerini etkilemiyor
arkadaşlar merhaba
sorununuz çözüldü mü
benim oğlumda 7 aylık ama 4 aydan beri aynı sorunu yaşıyoruz
her yöntemi denedim ama
1-2 çekip bırakıyo
napıcam bilmiyorum
mücadele etmekten çok yoruldum inanın psikolojim bozuldu
6. aydan sonra geçer dediler hala aynı
uykuda alıyo o da anlamazsa
sağıp kaşıkla vermek de çok zor biberon almıyo
lütfen dua edin ben de sizin bebeklerinize edicem
emme istekleri yeniden gelsin inş.
canım ne yaptın,yeni gördüm konunu gerçi sorundan haberim vardı ama...
biliyorsun bu konu hakkında hiç yardımcı olamam zira kızım 2 ay emdi sadece,ama senin için dua ediyorum inşallah emmeye devam ediyordur oğlun.
oğlum hala aynı diyebilirim
geceleri uykuda alıyor o da çok uzun süreli değil
dualarınız için çok teşekkürler
hala talibim dualarınıza
çünkü şuna inanıyorum başkasına yapılan dua gerçekten kabul oluyor bi de çok istiyorum emmesini
o duygu alışverişi , bebeğini bedeninle doyurmak o ten teması inanılmaz..
ne adaklar adadım bi de Ya Hadi (c.c.,9 günde 400 defa okuyorum
inşallah kabul olur emzirmek isteyen her anne doya doya 2 yaşına kadar emzirsin inş.
bebeğinizin emmeyi bırakmasına çoook üzüldüm
inşallah benimki devam eder. o kadar acı bişeyki sütünüz var ama bebek istemiyo
ben ilk istemediğinde depresyona girdim tam 45 gün uyuyamadım ama ilaç tedavisini de kabul etmedim belki emmeyi bırakmaz diye
hala da sıkıntılı. bi arkadaşım 9-10 aya kadar devam edebilirsen seni bildikçe bırakmaz dedi denemeyi sürdürücem ama inanın çook yoruldum
Rabbim emeklerimizi boşa vermesin inş. zaten hormonlar yerinde değil bi de bebeiş seni reddedince insan o kadar kötü oluyorki minnacık bebiş seni istemiyo gibi bişey nedense anlamazsın
hala da iyi değilim dualarınızı istiyorum oğlumun adı Ahmet Burhan, ismine dua ederseniz inş. emme isteği tekrar gelsin diye kabul olur inş.
benim bi arkadaşımın oğlu 11. ayda bıraktı o zaman akadar sorunusuz emdi.
sanırım dişiyle ısırınca bağırmış ve bi daha da almammış.
sizinde öyle bi durum oldumu acaba bi de 8- 9 aylarda diş çıkarmadan dolayı bırakabiliyolarmış.
biberon tutuyosa sağıp verin. benimki almıyo biberon alsa gece gündüz sağıp verecem.
bi de nasıl besliyosunuz kaç öğün veriyosunuz neler veriyosnuz yazabilir misiniz fikir olsun diye
benim oğlumda zayıf halbuki doğum kilosu çok iyiydi, aç bıraktımki memeye dönsün diye sonuçta kilo kaybı yaşadık