Aldik ama onlarda icmiyor napcam bilmiyorum 3 cesit mama aldimFarklı bir marka al canım benim bebeğim de öyle yaptı
Düzeldimi peki senin bebeğin nasil oldu sonradan iştahı acildimiFarklı bir marka al canım benim bebeğim de öyle yaptı
Evet çok azMamayı degıstırıp deneyın bırde ıstersenız 3 aylık bir bebek için anne sütü almıyorsa eğer sadece 30 ml mama mıktarı cok az
Aldığım mamaları da hep aynı 30 iciyor bebelak hipp sma aldim hepsini de 30 40 dan yukarısıni icmiyorGolden goat marka mamayı deneyin mutlaka
Suanda da aptamil kullanıyormGolden goat marka mamayı deneyin mutlaka
Lütfen söylediğim markayı da deneyin. Anne sütüne en yakın olan buymuş; golden goat.Aldığım mamaları da hep aynı 30 iciyor bebelak hipp sma aldim hepsini de 30 40 dan yukarısıni icmiyor
Tskker ederim mutlaka deneyeceğimLütfen söylediğim markayı da deneyin. Anne sütüne en yakın olan buymuş; golden goat.
Ben doğum yaptığımda sütüm yoktu. Bebeğim sadece golden goat içebiliyordu. Siz de deneyin mutlaka, ne kaybedersiniz
Teşekkür ederim bakıyorum hemenEbebek’de satılıyor. Bak fotosunu atıyorum
Eki Görüntüle 2748048
Benim bebeğim de öyleydi başka mamalar da denedik aynı uykuda bile zorla veriyordum 60ml anca içiyordu. biberon almak istemiyorlar sanırım ek gıdaya gecer gecmez kaşık mamalarina geçtik suyu bile biberonla içmiyor biberonu da değiştik aynı.size tavsiyem küçük küçük az az kaşıkla verin mamayı öyle daha çok içecektir uykuda mecbur zorla biberonla verirsiniz.Arkadaşlar 40 günlükken birakti memeyi doktor tavsiyesi ile aptamil mamaya basladik bir ay rahat icti simdi iki haftadır uyku haricinde mama iciremiyorum uyanıkken içmiyor asla uyurkende 30 40 milim iciyor gerisini 30 dk ağzında tutuyorm biboronu oyle anca 60 70 milim iciyor kantahlikleri ve idrar tahlili temiz çıktı dönemsel dedi ama iki hafta gecti düzelme yok stres sıkıntı kotu oluyorum bana yardımcı olabilir misiniz bir doktorumuz falan yanitlayabilir mi ne yapmaliyim
Bu da olabilirAldığım mamaları da hep aynı 30 iciyor bebelak hipp sma aldim hepsini de 30 40 dan yukarısıni icmiyor
Evet olabilir ben iki tane biboron değiştim bir süre tuttu sonra geri azalttı tutmayı uykuda 30 milim iciyor 30 da ben basinda duruyorm damla damla iciyor fazlasında istemiyor agliyor biberonBenim bebeğim de öyleydi başka mamalar da denedik aynı uykuda bile zorla veriyordum 60ml anca içiyordu. biberon almak istemiyorlar sanırım ek gıdaya gecer gecmez kaşık mamalarina geçtik suyu bile biberonla içmiyor biberonu da değiştik aynı.size tavsiyem küçük küçük az az kaşıkla verin mamayı öyle daha çok içecektir uykuda mecbur zorla biberonla verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?