Bebegim 3 aylik mama icmiyor

Bozkurtum

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
12
2
1
26
Arkadaşlar 40 günlükken birakti memeyi doktor tavsiyesi ile aptamil mamaya basladik bir ay rahat icti simdi iki haftadır uyku haricinde mama iciremiyorum uyanıkken içmiyor asla uyurkende 30 40 milim iciyor gerisini 30 dk ağzında tutuyorm biboronu oyle anca 60 70 milim iciyor kantahlikleri ve idrar tahlili temiz çıktı dönemsel dedi ama iki hafta gecti düzelme yok stres sıkıntı kotu oluyorum bana yardımcı olabilir misiniz bir doktorumuz falan yanitlayabilir mi ne yapmaliyim

Mamayı degıstırıp deneyın bırde ıstersenız 3 aylık bir bebek için anne sütü almıyorsa eğer sadece 30 ml mama mıktarı cok az

Bebelac aldım onu içti üç ay sonunda başladım ben mamaya.

Aldığım mamaları da hep aynı 30 iciyor bebelak hipp sma aldim hepsini de 30 40 dan yukarısıni icmiyor
Lütfen söylediğim markayı da deneyin. Anne sütüne en yakın olan buymuş; golden goat.
Ben doğum yaptığımda sütüm yoktu. Bebeğim sadece golden goat içebiliyordu. Siz de deneyin mutlaka, ne kaybedersiniz

Ebebek’de satılıyor. Bak fotosunu atıyorum
DC2E9EA7-3EF5-4A1D-AB2D-B44620CBF07A.jpeg

Arkadaşlar 40 günlükken birakti memeyi doktor tavsiyesi ile aptamil mamaya basladik bir ay rahat icti simdi iki haftadır uyku haricinde mama iciremiyorum uyanıkken içmiyor asla uyurkende 30 40 milim iciyor gerisini 30 dk ağzında tutuyorm biboronu oyle anca 60 70 milim iciyor kantahlikleri ve idrar tahlili temiz çıktı dönemsel dedi ama iki hafta gecti düzelme yok stres sıkıntı kotu oluyorum bana yardımcı olabilir misiniz bir doktorumuz falan yanitlayabilir mi ne yapmaliyim
Benim bebeğim de öyleydi başka mamalar da denedik aynı uykuda bile zorla veriyordum 60ml anca içiyordu. biberon almak istemiyorlar sanırım ek gıdaya gecer gecmez kaşık mamalarina geçtik suyu bile biberonla içmiyor biberonu da değiştik aynı.size tavsiyem küçük küçük az az kaşıkla verin mamayı öyle daha çok içecektir uykuda mecbur zorla biberonla verirsiniz.

Benim bebeğim de öyleydi başka mamalar da denedik aynı uykuda bile zorla veriyordum 60ml anca içiyordu. biberon almak istemiyorlar sanırım ek gıdaya gecer gecmez kaşık mamalarina geçtik suyu bile biberonla içmiyor biberonu da değiştik aynı.size tavsiyem küçük küçük az az kaşıkla verin mamayı öyle daha çok içecektir uykuda mecbur zorla biberonla verirsiniz.
Evet olabilir ben iki tane biboron değiştim bir süre tuttu sonra geri azalttı tutmayı uykuda 30 milim iciyor 30 da ben basinda duruyorm damla damla iciyor fazlasında istemiyor agliyor biberon

Biberon reddi olabilir bazen.
Öncelikle sakin kalın.
Az az sık sık teklif edin.
Uykuya geçtiği anlarda hemen biberon verin.
Uykuda içirmek daha kolaydır.
Zorlamayın.
Anne sütü almıyorsa, mamaya da düşkün değil ise ek gıda tattırımlarına erken başlayacaksınız başka çaresi yok.
Benim oğlum 4 aylıkken başlamıştı.

Back