bence üzerindeki ölçüden farklı verme bana hemşire demişti ne eksik ne fazla ne yazıyosa onu vericeksin diye... aptamil 1 al onla uzun süre uyur pre doyurucu değil. elindeki 1 kutu açılmamışsa değiştirebilirsin[/QUOTE
alali 17 gun oldu degistirebilirmiyim bilmiyorum Aptamil 1 yinede alirim..doktorda oyle demisti..her iki mamadan da versem olurmu ki acaba ? bizde bi ara bir kac kutu almistik puan toplamak icin..
bence üzerindeki ölçüden farklı verme bana hemşire demişti ne eksik ne fazla ne yazıyosa onu vericeksin diye... aptamil 1 al onla uzun süre uyur pre doyurucu değil. elindeki 1 kutu açılmamışsa değiştirebilirsin[/QUOTE
alali 17 gun oldu degistirebilirmiyim bilmiyorum Aptamil 1 yinede alirim..doktorda oyle demisti..her iki mamadan da versem olurmu ki acaba ? bizde bi ara bir kac kutu almistik puan toplamak icin..
eğer değiştiremezsen gündüzleri pre verirsin gece aptamil 1.. bebeğinizde rahat uyur siz de
eğer değiştiremezsen gündüzleri pre verirsin gece aptamil 1.. bebeğinizde rahat uyur siz de
evet tesekkür ederim degistirmezlerse bunu düsündüm bende :)
cnm içine bi tane falan cicbebe atsan
artık ona tatsız geliyordur o
cicibebe tatlandırır
tabi doktoruna danış sen
gece uyuyan bebekler 3 aydan sonra şaşırıyor heralde:)Bizimkide çok iyi uyurdu 3 aydan sonra gündüz uyuyo gece yada sabahın 5inde falan kalkıyo zor uyuyo:)mama sizin probleminiz ama yazmak istedim bende uyku falan diyince...Sağlıklı uzun ömürler bebişinize ve size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?