• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebegim 3 ay bir haftalik mama sorunumuz var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hausfrau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
1.395
8
0
Diğer
bebegimi mama ile besliyorum Aptamil pre veriyorum.3 saatte bir mama veriyorum her icisisinde 100 yada 110 cc icerdi birkac gundur 60-70 cc de birakiyor ve daha sIk icmak istiyor..gecede 2 saatte bir yada 1 saat sonra hemen tekrar mama istiyor..normalde bu ayda gece daha uzun uyumaliydi ama ama hala kalkip duruyoruz hic halim kalmadi ..halimden vazgectim cok az iciyor yeterince beslenemiyorki surekli istiyor. bugun doktor kontrolumuz vardi doktor surekli mama istiyorsa doymuyor olabilr , 1 numarali mama verebilirsiniz dedi belki gerek kalmaz zaten bu aydan sonra kasik mamalarina gecersiniz dedi..simdi elimdede 1 bucuk kutum var onlarida bitirmek istiyorum..hazirladigim mamaya biraz fazla katsam olurmu acaba mesela 90 cc suya 4 ölcek gibi..belki daha iyi doyar hemde mamayi bitirmisiz oluruz..
kizimin gece daha uzun uyumasi icin en azindan 4-5 saat ne yapabilirim ve her iciste daha guzel icsin. bana yardimci olabilirmisiniz hanimlar??
ve gunduz daha fazla uyumak istiyor ama gece tam tersi. bir ara daha iyiydi..simdi neden böyle oldu anlamadim..

Son düzenleme:
bugun daha kötü oldu 50 cc yi zor iciyor ve huysuz uyumak istiyor..bugun asi oldu .ondan mi acaba?

bence üzerindeki ölçüden farklı verme bana hemşire demişti ne eksik ne fazla ne yazıyosa onu vericeksin diye... aptamil 1 al onla uzun süre uyur pre doyurucu değil. elindeki 1 kutu açılmamışsa değiştirebilirsin

bence üzerindeki ölçüden farklı verme bana hemşire demişti ne eksik ne fazla ne yazıyosa onu vericeksin diye... aptamil 1 al onla uzun süre uyur pre doyurucu değil. elindeki 1 kutu açılmamışsa değiştirebilirsin[/QUOTE

alali 17 gun oldu degistirebilirmiyim bilmiyorum Aptamil 1 yinede alirim..doktorda oyle demisti..her iki mamadan da versem olurmu ki acaba ? bizde bi ara bir kac kutu almistik puan toplamak icin..

bence üzerindeki ölçüden farklı verme bana hemşire demişti ne eksik ne fazla ne yazıyosa onu vericeksin diye... aptamil 1 al onla uzun süre uyur pre doyurucu değil. elindeki 1 kutu açılmamışsa değiştirebilirsin[/QUOTE

alali 17 gun oldu degistirebilirmiyim bilmiyorum Aptamil 1 yinede alirim..doktorda oyle demisti..her iki mamadan da versem olurmu ki acaba ? bizde bi ara bir kac kutu almistik puan toplamak icin..

eğer değiştiremezsen gündüzleri pre verirsin gece aptamil 1.. bebeğinizde rahat uyur siz de:1::1:

cnm içine bi tane falan cicbebe atsan
artık ona tatsız geliyordur o
cicibebe tatlandırır
tabi doktoruna danış sen

Son düzenleme:
gece uyuyan bebekler 3 aydan sonra şaşırıyor heralde:)Bizimkide çok iyi uyurdu 3 aydan sonra gündüz uyuyo gece yada sabahın 5inde falan kalkıyo zor uyuyo:)mama sizin probleminiz ama yazmak istedim bende uyku falan diyince...Sağlıklı uzun ömürler bebişinize ve size...

gece uyuyan bebekler 3 aydan sonra şaşırıyor heralde:)Bizimkide çok iyi uyurdu 3 aydan sonra gündüz uyuyo gece yada sabahın 5inde falan kalkıyo zor uyuyo:)mama sizin probleminiz ama yazmak istedim bende uyku falan diyince...Sağlıklı uzun ömürler bebişinize ve size...

evet gunduz daha iyi gece bir haller oluyor..ilgincc..tesekkür ederim hepimizin meleklerine saglikli ve uzun ömürler insallah :)

biz de başlangıçta pre'yle başladık ama dr. 1.aydan sonra aptamil1 e geçirdi hemen.mama içeriği bebeğini doyurmuyor olabilir yada mamadan sıkılmıştır.benim oğlum 6 aylık, 3 ay civarında o da az yemeye başlamıştı,üstelik evde 1,5 kutu mama varken...başka mamaya geçtik 2 kutudan sonra ara ara evdekilerden de vermeye başladım,o zaman tekrardan yemişti.ama evdekiler bittikten sonra bir daha hiç aptamil almadık.bebe bisküvisi iyi fikir 1-2 taneyi iyice ezdirirsen biberondan akar denemekte fayda var...

Az su fazla mamayla koyu mama hazırlamak bebeğin böbreklerine zarar verirmiş. Doktor doymadığını hissedersen mamayı biraz daha fazla koyabilirsin ama her zaman yapma böbreklerine zarar verirsin demişti.

tesekkür ederim hanimla ben bugun aptamil 1 e basladim daha doyurucuymus ..bununla doyarsa buna devam edecegiz.pres yi biraktik artik..elimde kalan son kutuyu degistirdim aptamil 1 le ..aldialr sükür :)bakalim.bu gece nasil uyuyacak..dun gece yine cok sIk uyanmisti az az icip tekrar kalkti..hortluyorum bende walla..

Back