bebegimi mama ile besliyorum Aptamil pre veriyorum.3 saatte bir mama veriyorum her icisisinde 100 yada 110 cc icerdi birkac gundur 60-70 cc de birakiyor ve daha sIk icmak istiyor..gecede 2 saatte bir yada 1 saat sonra hemen tekrar mama istiyor..normalde bu ayda gece daha uzun uyumaliydi ama ama hala kalkip duruyoruz hic halim kalmadi ..halimden vazgectim cok az iciyor yeterince beslenemiyorki surekli istiyor. bugun doktor kontrolumuz vardi doktor surekli mama istiyorsa doymuyor olabilr , 1 numarali mama verebilirsiniz dedi belki gerek kalmaz zaten bu aydan sonra kasik mamalarina gecersiniz dedi..simdi elimdede 1 bucuk kutum var onlarida bitirmek istiyorum..hazirladigim mamaya biraz fazla katsam olurmu acaba mesela 90 cc suya 4 ölcek gibi..belki daha iyi doyar hemde mamayi bitirmisiz oluruz..
kizimin gece daha uzun uyumasi icin en azindan 4-5 saat ne yapabilirim ve her iciste daha guzel icsin. bana yardimci olabilirmisiniz hanimlar??
ve gunduz daha fazla uyumak istiyor ama gece tam tersi. bir ara daha iyiydi..simdi neden böyle oldu anlamadim..
kizimin gece daha uzun uyumasi icin en azindan 4-5 saat ne yapabilirim ve her iciste daha guzel icsin. bana yardimci olabilirmisiniz hanimlar??
ve gunduz daha fazla uyumak istiyor ama gece tam tersi. bir ara daha iyiydi..simdi neden böyle oldu anlamadim..
Son düzenleme: