bebeğimin sarılığı çok azdı geçer dediler ama geçmedi.bugün dr gittik anne sütüne bağlı olabileceğini söyledi.mama yedir emzirmeyi kes dedi.ne yapacağımı bilmiyorum.sütüm gelmezse sonra diye korkuyorum.ya bebeğim bir daha emmek istemezse.başına böyle bir olay gelen varsa lütfen yardım etsin
bebeğimin sarılığı çok azdı geçer dediler ama geçmedi.bugün dr gittik anne sütüne bağlı olabileceğini söyledi.mama yedir emzirmeyi kes dedi.ne yapacağımı bilmiyorum.sütüm gelmezse sonra diye korkuyorum.ya bebeğim bir daha emmek istemezse.başına böyle bir olay gelen varsa lütfen yardım etsin
doktorun sütü kes demesi yanlış bişi.tüm doktorların sürekli emziriceksin dediği halde.benim yiğenim doğum yaptıktan sonra sarılık derecesi 18 di.doktor dedi bunun acil ışına alınması lazım.ne kadar hocam dedim günlüğü 250 tl.yuhh.götürdüm devlete.hemşire kan aldı.bol bol emzirin sarılığı geçer panik yapmayın bu bi hastalık değil dedi.çocuk sürekli uyuyo.sana tavsiyelerim şu olacak.öncelikle sarılıktan bebeğine hiç bişi olmaz.devamlı uyumasına izin verme.bebeğini kesinlikle ve kesinlikle göğsünden bırakma.ağlamasada acıkmasada hep emzir.birde biz çocugu güneş alan kısma yaptık beşiğini.güneş ışığı iyi gelirmiş.ve hergün ağzına bir kaç damla şerbet içirdik.bilmiyorum belki batıl dersin.ama hamdolsun hiç bişi kalmadı 15 gün içinde.sabırlı ol.ve geçiceğini unutma olurmu.Allah şifasını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?