merhaba,ben hiç yemek yapamadığım onu bırak,tuvalete gidemediğim zamanları bilirim,oluyor yani telaşlanma,bir süre sonre geçecektir
yinede birkaç şey yazayım.
benim oğlumda böyleydi.çok zordu.hatırlamak bile istemiyorum.(şuan 8 yaşında)
kanguru gibi birşey alsan da onda taşısan bari.en azından iş yaparken.
kanguruda denedim ama olmuyo hareket edemiyorum sıcaklar malum çocukla ikimizde terliyoruz..daha kötü oluyo bilmiyorumkismile yinede önerin için sağol canım...
ha birşey daha:bebeğim sürekli yanında olmamı isterdi ben de sürekli yanında olurdum,zor yıpratıcı ama yanında olurdum,işler çok aksıyor tabi ama çok elzem olan işlerimi onun uyuması sırasında alelacele yapıveriyordum :)
Ay aman Allahım bu kadar mı aynı olur,15 dk uyurdu gerçekten bebişim de,valla canım şöyle söyleyeyim,büyüdükçe uykusu artıyor bu 1 ay da sürebilir 3 ay da,,,sana olan düşkünlüğüne gelince geçmesini bekleme ama büyüyüp aklı ermeye başladıkça dikkatini başka şeylere de verebiliyor bu da sana biraz nefes alma zamanı demek :)bende öyle yapmaya çalışıyorum ama gündüz uykusu çok kısa 15dk uyuyo uyumuyo uyandığında beni etrafında göremeyince ağlamaya başlıyo..gerçektende zor oluyo benim için..senin bebeğinin bu durumu ne kadar sürmüştü?:sm_confused:
Ay aman Allahım bu kadar mı aynı olur,15 dk uyurdu gerçekten bebişim de,valla canım şöyle söyleyeyim,büyüdükçe uykusu artıyor bu 1 ay da sürebilir 3 ay da,,,sana olan düşkünlüğüne gelince geçmesini bekleme ama büyüyüp aklı ermeye başladıkça dikkatini başka şeylere de verebiliyor bu da sana biraz nefes alma zamanı demek :)
Sabır diyorum,benim bebişimde 2 ay sürdüyse senin bebişinde farklı olabilir yanii...Sabır annesi çok hızlı büyüyorlar zaten yadını çıkar bence..
(ne kadar uzun yazdım yaaa :)) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?