• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim 24 saat yanında olmamı istiyo...yardımmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

LuNaRiA

ay ışığında saklıdır..
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
449
3
96
Diğer
herkese merhaba..
benim 2buçuk aylık bir oğlum var..sürekli yanında olmamı istiyo..yani sizlere şöyle özetleyim..mesela uyanık olduğu zamanlarda sürekli yanında olmamı istiyo,mutfağa yada herhangi başka bir odaya geçtiğim anda arkamdan bağırmaya ve ağlamaya başlıyo..bende bu sayede ne yemek yapabiliyorum nede başka işlerimi halledebiliyorum..burda yanlızım ailem başka şehirde..eşimde bazı günler iş dolayısıyla eve gelemiyo yardım etcek kimsem yok yani..bebeğim neden böyle olabilir?bu aylardaki bebeklerin hepsi böylemidir?yalnız kalınca korkuyomu acaba odada?ne yapcağımı şaşırmış haldeyim sempatiksalakcinni lütfen deneyimli anneler bana biraz fikir verin ne yapabilirim mafoldumben

merhaba,ben hiç yemek yapamadığım onu bırak,tuvalete gidemediğim zamanları bilirim,oluyor yani telaşlanma,bir süre sonre geçecektir

sevgili luanaria biz ne cvp yazsak eksik kalır.
istersen bir uzmana sor.
linkini vermek istyerdim ama olmuyor nedense.

goggle adem güneş.com yaz.oradan soruna cvp bulabilirisn. ya da oraya sorabilirisn.

yinede birkaç şey yazayım.

benim oğlumda böyleydi.çok zordu.hatırlamak bile istemiyorum.(şuan 8 yaşında)

kanguru gibi birşey alsan da onda taşısan bari.en azından iş yaparken.

merhaba,ben hiç yemek yapamadığım onu bırak,tuvalete gidemediğim zamanları bilirim,oluyor yani telaşlanma,bir süre sonre geçecektir

aynen canım yaa bende ne tuvalete gidebiliyorum ne iş yapabiliyorum... akannehir inşallah geçer kısa zamanda yoksa ben benden geçicem..çok zor yaa sempatiksalakcinni

yinede birkaç şey yazayım.

benim oğlumda böyleydi.çok zordu.hatırlamak bile istemiyorum.(şuan 8 yaşında)

kanguru gibi birşey alsan da onda taşısan bari.en azından iş yaparken.

kanguruda denedim ama olmuyo hareket edemiyorum sıcaklar malum çocukla ikimizde terliyoruz..daha kötü oluyo bilmiyorumkismile yinede önerin için sağol canım...

ha birşey daha:bebeğim sürekli yanında olmamı isterdi ben de sürekli yanında olurdum,zor yıpratıcı ama yanında olurdum,işler çok aksıyor tabi ama çok elzem olan işlerimi onun uyuması sırasında alelacele yapıveriyordum :)

ha birşey daha:bebeğim sürekli yanında olmamı isterdi ben de sürekli yanında olurdum,zor yıpratıcı ama yanında olurdum,işler çok aksıyor tabi ama çok elzem olan işlerimi onun uyuması sırasında alelacele yapıveriyordum :)

bende öyle yapmaya çalışıyorum ama gündüz uykusu çok kısa 15dk uyuyo uyumuyo uyandığında beni etrafında göremeyince ağlamaya başlıyo..gerçektende zor oluyo benim için..senin bebeğinin bu durumu ne kadar sürmüştü?:sm_confused:

bende öyle yapmaya çalışıyorum ama gündüz uykusu çok kısa 15dk uyuyo uyumuyo uyandığında beni etrafında göremeyince ağlamaya başlıyo..gerçektende zor oluyo benim için..senin bebeğinin bu durumu ne kadar sürmüştü?:sm_confused:
Ay aman Allahım bu kadar mı aynı olur,15 dk uyurdu gerçekten bebişim de,valla canım şöyle söyleyeyim,büyüdükçe uykusu artıyor bu 1 ay da sürebilir 3 ay da,,,sana olan düşkünlüğüne gelince geçmesini bekleme ama büyüyüp aklı ermeye başladıkça dikkatini başka şeylere de verebiliyor bu da sana biraz nefes alma zamanı demek :)
Sabır diyorum,benim bebişimde 2 ay sürdüyse senin bebişinde farklı olabilir yanii...Sabır annesi çok hızlı büyüyorlar zaten yadını çıkar bence..
(ne kadar uzun yazdım yaaa :)) )

Ay aman Allahım bu kadar mı aynı olur,15 dk uyurdu gerçekten bebişim de,valla canım şöyle söyleyeyim,büyüdükçe uykusu artıyor bu 1 ay da sürebilir 3 ay da,,,sana olan düşkünlüğüne gelince geçmesini bekleme ama büyüyüp aklı ermeye başladıkça dikkatini başka şeylere de verebiliyor bu da sana biraz nefes alma zamanı demek :)
Sabır diyorum,benim bebişimde 2 ay sürdüyse senin bebişinde farklı olabilir yanii...Sabır annesi çok hızlı büyüyorlar zaten yadını çıkar bence..
(ne kadar uzun yazdım yaaa :)) )

tamam canım çooook sağol..umarım en kısa zamanda düzelir benim bebişimde..büyük bir sabırla yanında oturmaya devam ediyorum kaydirigubbakcemile3

evet, ben de ana kucağını kullanıyorum, işe yarıyor. bir de playskool egzersiz arkadaşım tarzında bir oyuncağımız var, onunla ve bazen de baby first çizgi film kanalı ile oyalanabiliyor.

benim kızımda öyleydi hep kucağımda yanımda gerçekten çok zor sinirden kafamı duvarlara vurduğum zamanlar bile oluyoduçok şükür öyle böyle büyüdü hala ne o benden ne ben ondan ayrılamıyoruz şimdi kısmetse 2 ay sonra oğlum olcak inşallah o uslu olur bari Allah tüm annelere yardım etsin

bende aynı dertten muzdariptim ne uyku uyurdu ne beni uyuturdu ne bensiz dururdu hoş 13 aylık oldu hala tam düzelmiş değil ama çok şükür daha iyiyiz artık seninde sabırla beklemekten başka pek yapacak bişeyin yok sanırım benim oğluma ana kucağı falanda fayda etmezdi sadece ama sadece beni isterdi :)

hepinize önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..ana kucağındada durmuyoo -tatlicadiarzu- mesela yemek yapmak için mutfağa götürüyorum 10dk duruyo başlıyo ağlamaya kaç kere yemek yaktım kaç çorba taşırdım kucağıma alcam onu oyalıycam diyee kaydirigubbakcemile3
artık sabır diyorum...

canım ben de aynı şeyler yaşadım.bebeğim şimdi 6 aylık...hala biraz öle..ben tuvaete bile gidemiyordum.......çok gazlıydı zaten..çok zordu.şimdi de öle yalnız kalmayı sevmiyor ama en azınddan yalnız değilim...ben çıksam eşim bakıyor..eşim odadan çıksa ben bakıyorum..ilgisi zamanla birşeylere gittikçe bize olan bağımlılıkları da azalır inşallah.

benm bebişimde 3 aylık ve bende aynı durumdayım . tek bırakmaya gelmıyor kendı kendıne hiç bakınmıyor her an yanında istiyor oynamak istiyor ilgi istiyor gerçekten çok zor tuvalete gidemediğim anlar oluyor . yemek yapamıyorum ev toplayamıyorum o uyudugunda görüyorum bütün işlerimi allah kolaylık versin umarım bu durum daha fazla sürmez :)

Back