Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar kızım 22 aylık geceleri hala beşiğinde bizim odamızda yatıyor artık normal yatağına odasına almak istiyorum ama gece 2 yada 3 kere uyanıyor ya karanlıkta yanımıza gelmeye çalışırsa yada en büyük sorunum sabah ben uyanmadan o uyanıp evi karıştırırsa (gündüz uykusunda bile uyanır, uyandığını farketmessem işte siz düşünün artık neresi cazip gelirse karıştırmaya başlar)inanılmaz karıştırma huyu var çekmeceler, dolaplar, prizler heryeri karıştıyor biraz fazla yaramaz kendisine bi zarar verir diye korkuyorum çekcelerin dolapların çoğunda çoçuk kilitleri var ama işte bazılarına takılamıyor sizce ne yapmalıyım artık beşiği küçük geliyor ama çokda korkuyorum sizin çoçuklar sizden önce kalkarmı öyle etrafı karıştırımı yardım lütfen
arkadaşlar kızım 22 aylık geceleri hala beşiğinde bizim odamızda yatıyor artık normal yatağına odasına almak istiyorum ama gece 2 yada 3 kere uyanıyor ya karanlıkta yanımıza gelmeye çalışırsa yada en büyük sorunum sabah ben uyanmadan o uyanıp evi karıştırırsa (gündüz uykusunda bile uyanır, uyandığını farketmessem işte siz düşünün artık neresi cazip gelirse karıştırmaya başlar)inanılmaz karıştırma huyu var çekmeceler, dolaplar, prizler heryeri karıştıyor biraz fazla yaramaz kendisine bi zarar verir diye korkuyorum çekcelerin dolapların çoğunda çoçuk kilitleri var ama işte bazılarına takılamıyor sizce ne yapmalıyım artık beşiği küçük geliyor ama çokda korkuyorum sizin çoçuklar sizden önce kalkarmı öyle etrafı karıştırımı yardım lütfen
merhabalar Bence biraz geç kalmışsın odasını ayırmakla... ilk kızım 8 aylıktı odasını ayırdım ikinci kızım şu an 6 aylık ve ablasıyla aynı odada yatıyor Hemen yan odada yatak odam var ve çıt çıksa uyanıyorum Önce bu korkularının olması normal İşe onun seveceği bi ortam oluşturmakla başla bence Biz mesela çiçekler çizmiştik duvarlarına yanımıza gelme zamanlarında Ben temizlik yaparken oda odasını temizlerdi 1,5- 2 yaşlarında böylece odalarını benimsiyorlar. Oyuncaklarınla sadece kendi odasında oynamasına izin ver böylece onların özgür alanları olmuş oluyor ve odasını çok seviyor Önce odasında vakit geçirmeyi sevsin sonrasında kurcalamayla ilgili kesin kurallar koymak senin elinde Şimdi meraklı olduğu zamanlar Biraz zorlar seni ama merak ettiği şeye birlikte bakın ve ona kırılabilecek yada zarar görebilecek bişey olduğunu anlatıp yerine koyun Nacizane bi fikir sana benim kızımda işe yarıyordu Dene bence... Kolay gelsin ..
ben de 1 yaşında ayırmıştım ikizlerimi.sabah kalkınca çağırırlardı ama benimkiler 3 yaşına kadar hiç inmediler yataklarında şimdi inip gelebiliyorlar büyüdüler tabi.bi dene istersen canım
2 aylıkken kendi odasında yatırmaya başladım kızımı,sanırım sizin kadar uzun kalsaydı hiç ayıramazdım,bilmiyorimki ne yapılmalı,yatağının korumaları yükseltilse çıkabilirmi acaba yatağından,yanınasevdiği oyuncakları bıraksanız,uyanırsa belkionlarla uğraşır,yada telsiziniz yokmu,bebefon,onla çıt bile duyuluyor ben hep kullanıyorum..kolay gelsin.
2 aylıkken kendi odasında yatırmaya başladım kızımı,sanırım sizin kadar uzun kalsaydı hiç ayıramazdım,bilmiyorimki ne yapılmalı,yatağının korumaları yükseltilse çıkabilirmi acaba yatağından,yanınasevdiği oyuncakları bıraksanız,uyanırsa belkionlarla uğraşır,yada telsiziniz yokmu,bebefon,onla çıt bile duyuluyor ben hep kullanıyorum..kolay gelsin.
evet ya doğru ben de bebefon kullandım bi de benimki aynı zamanda ggörüntülüydü.dalga geçiyorlardı benimle o zamanlar ama ne kadar işime yaramıştı yaa..yine kullanacam şimdi bu bebeğimde.sen de deneyebilirsin gerçi baya büyümüş ama için rahat eder.ha bi de şöyle düşündüm acaba diğer odaların kapılarını kilitlesen kendine zarar verebileceği odaların yani işe yarar mı ki.
ben 20 günlüktü odasını ayırdım. önceleri duyamam diye korkuyordum ama hiçde öyle olmuyor. sesini çok kolay duyuyorum ki uykum eskiden çok ağırdı. benim avantajım evim çok büyük değil ama sen telsiz kullanabilirsin. inan bana telsizde ses olduğundan fazla çıkıyor. duymaman imlansız. çok rahat edersin. şimdiden kolay gelsin.