Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sütün yetıp yetmemsi idrarıyla alakalı dıye bılıyorum yeterlı sevıyede bez degıstırdıgınde normalmiş. karnına sırtına sıvazlar gıbı masaj yap . emen cocukta durduk yere kabız olmaz. senın yedıgınden ıctıgınden etkılenır tabı. banyo da yaptırabılırsın :) benım dr um 7 gune kadar normal demıstı ama her gun yaptı sukur
Anne sütü alan bebeklerde çok normal endişe etme. Dilersen youtube dan gaz ve kaka masajı videolarını izleyip uygulayabilirsin. Ben oğlumu kovanın içine su doldurur tutardım suyun içinde ayaklarını çırptıkça gaz kaka kolay çıkardı. Kucağınızda tuvalet yapar pozisyonda tutabilirsiniz. Bu da yardımcı olacaktır. Dilersen bir kulak çubuğunun ucunu zeytinyağına batırıp popişini hafiften uyarabilirsin. Bir de sen sabah kalktığında aç karnına 5-6 kayısı yiyip su iç genelde anne bebek bir yaşıyorlar bu sorunu . Sütten ona da geçer. Günlük en az 5-6 çişli kakalı bez güzel beslendiğinin göstergesidir. Sütün bol olsun. Tez zamanda kakişler gelsin
Kaka yapması çokta önemli değil önemli olan bezini iyi islatabikiyormu islatiyorsa doyuyor demektir bazı bebekler hemen çıkarmaya biliyor.bezini günde kaç defa ıslatıyor takip et ona göre anlarsın