Bebeğim 2 aylk Uzayan sarılığı nedeniyle doktor tarama testi yaptı Piruvat kinaz ve TSH’e bakıldı ve referans aralığının çok üstünde yaşayan varmı ?

duruyksl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
9
4
1
33
Bebeğim 2 aylk Uzayan sarılığı nedeniyle doktor tarama testi yaptı Piruvat kinaz ve TSH’e bakıldı ve referans aralığının çok üstünde yaşayan varmı ? Sizlerede bu testler yapıldı mı yapıldıyla değer kaç çıktı ve şimdş bebişkeriniz nasıl çok endişeliyim umarım kısa zamanda bu değerler düşer

Benim Bebeğimin sarılığı da üç aydan fazla sürdü neredeyse TSH yüksek çıkıyor sarılıkda zaten Ama piruvat kinaz'ı bilmiyorum.. en doğru sonucu bilgiyi Doktor verir size. Eşinizle kan uyuşmazlığı var mı

Benim bebeğiminde üç ay sürdü foto terapi aldı iki defa. Hatta zihinsel gelişiminde sıkıntı olur falan dediler. İkincisinde değerleri üstündeydi ve hastanede yatırılmak zorunda kalmıştı. Çok endişelenmiştim bende çok ağladım ama korkulacak bir şey yok geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…