• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim 2 aylık emerken cabuk sıkılıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

adacelik

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
14
0
286
İstanbul
Bebeğim memede en fazla 5 yada 10 dakika kalıyor yeterince doymadığı için uykusunu da yeterince alamıyor cok huzursuz emzirirken önerebileceğiniz birsey varmı

canım, benim bebeşim seninkinden daha az kalıyor 3-4 dakika kadar o yüzden de az kilo alıyor bende çaresini bulamadım doktorlarada götürdüm ordan oraya sevk ediyorlar daha da götürmedim çok hırpalandı. ınşallah çözüm bulabiliriz.

[QUOTE = adacelik; 10319676] Bebeğim memede en fazla 5 yada 10 dakika kalıyor yeterince doymadığı için uykusunu da yeterince alamıyor cok huzursuz emzirirken önerebileceğiniz birsey varmı [/ QUOTE]

CANIIM BENİM KÜÇÜK KIZDA
45 DAKİKA EMERDE ONA BEN SIKILIRDI AMA ÇOK ZAYIFTI AMA BÜYÜK KIZIM 10 DAKİKA EMER YORULUR UYURDU
SENİN FINDIK BENCE YORULUYOR BIRAKIYOR DOYMASA ASLA BIRAKMAZ MEMEYİ SIKILMIYORDUR BENCE DOYUYOR VE YORULUYORDUR...AAAY KIYAMAMMMM YAAA. ÇOK ÖP BENİM YERİME ...

bu arada önerim sabbıır bebek böyle olur sık sık emer sıkı sık acıkır..böyledir yanii
benim iki kızım var 3. yolda iki aylık daha...annelik kolay değil sabiir sadece...:emir_bebek:

valla canım benım kızda 2 aylık bıraksam 24 saat memede kalıcak :) orda uyumayı sevıyo ama 15er dakıkayı gecmıyo memekerde tutmam yoksa daha da uzadıgında keyıf yapıyolamıs doktorumuz öyle dedı.. senınkıde bence yoruldugundan emmıyodur arkadasın dedıgı gıbı bekle sen tt memede uyursa uyandır bıraz daha vermeye calıs :)

hoplatıyorum zıplatıyorum uyanmıyor:Distemediğinde 1 saat de ugrassam uyandırmak için memeyi eliyle itiyor:D kilosu iyi ama yarımyamalak emdiğinden uykularıda aynı kısa kısa..mesela dün gece 8 saat uyumadı umarım bir gün bebişim benimde mememde 15 dakika bekler:)

canım, benim bebeşim seninkinden daha az kalıyor 3-4 dakika kadar o yüzden de az kilo alıyor bende çaresini bulamadım doktorlarada götürdüm ordan oraya sevk ediyorlar daha da götürmedim çok hırpalandı. İnşallah çözüm bulabiliriz.[/QU

canım benim senin durumun daha zormus..umarım biran önce düzene girer.,peki ek olarak mama veriyormusun

canım mama vermeyi denedim biberonuda almadı çok acıktığında anca 2 kere verebildim 60ml emdi. ek olarak mama yapıyorum yemiyo atıyorum neredeyse 1 kutuyu böyle harcadım. Neden bu kadar az emiyor anlamıyorum dolayısıyla kilo alımıda az. çok çaresizim.....

benimde oğlum en başından beri homurdana homurdana emiyo
sürekli memeyle kavga halinde kızıyo ağlamaya başlıyo sonra şiddetle gömülüyo memeye

Benim bebişimde 48 günlük ilk 1 ay memede 15- 20 dk emerdi. Ama şimdilerde bazen 5 dk emiyo ama sütün yoğun olduğu zamanlarda sonra uyuyo bende zorlamıyorum acıkınca tekrar emiyo ama bazende 15 dk buluyo, ama ben hiç mama vermeyi düşünmedim eğer bi verirsem emmeyi bırakır diye korkuyorum...Bence böyle devam edelim arkadaşlar sizlerde hemen mama vermeyin...

bencede mamayı dktor solemedıkce vermeyın bence az emsin sıksık emsin olsun uykusu dogal olarak az oluyo benım kız butun gun ayaktaydı gecede toplam 6 saat uyuyodu ki suan daha 2.5 aylık olmak uzere daha yenı uykusu duzene gırdı gunduzlerı hıc uyumaz hep meme ısterdı sımdıde gece bı yatıyo 4-5 saat kesıntısız uyuyyo maksımum 5 saat uyurlarmıs zaten :) aclıktan sonra delı gıbı emiyo:)
eger az kılo alıyosa doktorun mutlaka mama takvıyesı yapar ama sen sıkmadan canını sureklı emzırmeye bak 5 dakıka emsin olsun yarım saat sonra yıne ıster ıstemese bıle sen al dene cok zor bişi biliyorum ama benım goguslerım yara ıcınde emzirmekten artık nasıl sızlıyolar anlatamam

Back