• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim 2,5 aylık oldu,seslendiğimde başını çevirmiyor acaba beni duymuyormu

nehiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
195
6
116
39
İzmir
agu diye konuştuğumuzda agu diye karşılık veriyor ama bunu sessizde söyledğimizdede karşılık veriyor..yoksa bizi duymuyormu nehir diye ismiyle seslediğimzdede kafasını hiç çevirmiyor böyle yapması normalmi?

Canım isterseniz bir işitme testi yaptırınız içiniz rahat etsin bir de şöyle test edin uyurken ona seslenin bakalım ne tepki verecek uyanacak mı

benım oglumda 2 aylık oldu ama hala agulamıyor bende bunu merak ettım konu acıcaktım benımkı konustugunda bakıyor ama bakmakla kalıyo ses cıkarmıyo

benım bebgım uyurken seslendıgımde sıcrıyor bızı duyuyor emınım ama agulamıyor konusurken dıkkatlıce bakıyo sadece

nehiray kısa sürede bir odyolojiye götürseniz herhangi bir rahatsızlık olduğunu geç olmadan öğrenebilirsiniz. küçük yaştaki çocuklarda işitme problemi ileriki yaşlarda tedavisi çok zor bir duruma yol açıyor. 2,5 aylık olması da güzel. vakit kaybetmeden bir odyoloğun görmesi lazım. lütfen ertelemeyin Sağlık diliyorum a.s.

agu diye konuştuğumuzda agu diye karşılık veriyor ama bunu sessizde söyledğimizdede karşılık veriyor..yoksa bizi duymuyormu nehir diye ismiyle seslediğimzdede kafasını hiç çevirmiyor böyle yapması normalmi?

canım bir problem olabilecegını duşunmuyorum,çunku ısmıne tepkı vermesı ıçın daha çok erken,bıraz bekle en azından 3- 3,5 aylık olsun bak gör her gecen gun daha farklı olacak.

benım oglumda 2 aylık oldu ama hala agulamıyor bende bunu merak ettım konu acıcaktım benımkı konustugunda bakıyor ama bakmakla kalıyo ses cıkarmıyo

yasemin rahat ol canım ya,daha erken,şu an sızı tanımaya çalışıyor,onun için bambaşka bir dunya burası ıkı ay gıbı kısa bır surde bunları bır anda yapamaz,once bulanık gorucek sonra tanımaya başlıycak,sonra tepkı verıcek vs...merak etmeyın annelerı her gecen gun degışecek bebeklerımız.

benim bebeğim ayın 7sinde 4aylık olucak. ışitme testi ilk ay sağlık bakanlığınca zorunlu dendiği için yaptırdık,sağ ok-ama sol ? dediler.2.ay tekrar yaptırdım ikiside sınırı geçemedi.Tabii bu arada bebeğim her mama istediğinde mama diyor beni isterse anneye çok yakın bir ifade kulanıyor.Her gün 15 dk karşılıklı sohbet ediyoruz.her sesten irkiliyor.Şimdi poposundan anestezi vererek 2 saatlık test yapılması isteniyor,5. ay yaptırmam zorunluymuş 6. aydan sonra müdahale zorlaşıyormuş muş çoook zor çok

nehiray bebeğin daha küçük, yani ismini anlayıp size dönmesi zor.. Uyurken ses olduğunda en ufak çıtırtıya uyanıyor mu? Hem birde benim bilidğim doğum yapılınca bu testin yapılması gerekiyor. Ben doğum yaptım ertesi gün hastaneden taburcu olmadan işitme testi yaptılar. Size yapılmadıysa çok geçmeden yaptırın için rahatlasın...

canım benim bebeğimde 2.5 aylık ve ben onunla konuştuğum zaman aysu diye çağırdığım zaman gülüyor bağırıyor elini ayağını sallıyor yani beni tanıyor biliyor ama başkaları çağırdığında tam onlara bana verdiği tepki kadar kimseye vermiyor ancak yani yavaş yavaş tepki vercekler öyle.endişelenme yani

Back