Bebeğim 16 ayını doldurdu hala ağlıyor

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.242
148
44
Kızlar selam
Doğduğundan beri kucak isteyen , mızmız sürekli ağlayan bir bebeğim var
Dedesi hariç kimsede durmuyor
Doğduğundan beri anneanne ileyiz ama anneme birakıp da bir markete gitsem kalp çarpıntısı ile gidip geliyorum çünkü annemin de sağlık sorunları var çok ağlayıp onu da yoracak diye

bebeğim hep beni istiyor ama bana gelince de durmuyor
Kucağıma geliyor oyun oynuyoruz mesela kitaplara bakıyoruz hoşlanıyor öğreniyor
Çok akıllı Zeki bir bebek
Güleç sevecen de aslında

sokakta bahçede olduğumuz sürece hiç sesi çıkmaz ama evde isek
Yanından Ayağa kalksam ağlar bağırır
Su içmek istesem bağırır WC gitsem aynı sekilde

mesela üstümü değişeceğim istemez sürekli ağlar
Diyelim ki bir su koyacağım ona allahım kıyamet kopar
Bunun dışında herseyi bağırarak
Mama sandalyesinde durmaz
Kucak ister kucağıma alıp yedirmek isterim
Kıvranır yere inmek ister , yere iner geri beni ister
Ne kendi yediğimi anlarım ne de ona yedirdiğimi

şimdi konuşmaya çalışıyor , istediği şeyleri uzanarak hep bağırarak istiyor .
Bazen düşünüyorum bu kadar gürültüyü kafası nasıl kaldırıyor diye

çok uzattım kusura bakmayın
Sizlerin de böyle hep bağıran ağlayan bebekleri var mi
Bu durum ne kadar böyle gider
Bazı kişiler konuşsun değişir diyor
Bazıları huyu bu hayat boyu huysuz mızmız olacak diyor
16 aylık olduk daha oto koltuğuna koyup tek basıma 2-3 kere dışarı çıkabildik
Allah sağlık versin o benim canım herseyim ama
Bebeği uslu sakin olan annelere çok özeniyorum
Onunla güzel vakit geçirmek istiyorum ama hep bağırdığı için enerjim hiç kalmıyor yine de tüm günüm ona ait
Sizde durumlar nasıldı ?

Güncel :) bebeğim 2 yasını doldurdu hala aynı :)

Son düzenleme:
Oğlum 33 aylık.Doğduğundan beri huysuz, mızmız , sürekli ağlayan bir çocuktu.Yanı sıra uykusuz.Sinir sistemim çöktü. şuan maşaallahı var yaramazlık dışında (ki o da normal ) hiç bir sorunumuz kalmadı.Her şeyin ilacı zaman.Bütün dişlerini çıkardı.Çok güzel konuşuyor. Tuvalet eğitimini yeni tamamladık. Bütün sorunlar bitince çocuk düzeldi. Diyordum ki acaba 10 yaşında gelincede mi uyumayacak ağlayacak böyle.Siz yine şanslısınız benim yanımda kimse yoktu.Kimseyede gidemiyordum burnumdan geliyordu ve insanlarıda rahatsız etmek istemiyordum.Bebek arabasına 1.5 yaşına kadar oturmadı oturtamadık.Kısacası ilacınız zaman :)

Benim 11 aylık bi oğlum var aynen anlattiginiz gibi. Ben de konuşunca rahatlayacagini düşünüyorum ama onu konuşmaya teşvik etmeye çalışıyorum bir yandan. Benim oğlum da dışarda tam bi melek evi öğrendiği için sıkılıyo ama dışarda sürekli veri girişi devam ediyo. Ben yalnızım kimseye bırakıp bi yere gidemiyoruz her yere birlikte gidiyoruz. Eşim de coronadan dolayı aylardır yok .Mart başından Berke. Böyle olunca kendisi benim en yakın arkadaşım olur. Yorucu ve sevgi dolu bazen saç yolmali günler geçiyo

Kucak istemesi, kucaktayken inmek istemesi, anne wc ye gitse arkasından ağlaması, anneye yapışık durmak istemesi ve böyle ne istediğini bilmiyormuş gibi mızmızlanması diş döneminde oluyor bizim genelde. Yani biraz tanıdık geldi. Belli ki bir rahatsızlığı var sanki. Köpek dişler falan mı çıkıyor?

Evet dişi çıkmış biraz rahatladı şimdi şükür

Sizin durum daha zor
Tek olmak çok daha yorucu olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…