bebeğim 12 haftalık...cinsiyeti KIZ acaba doğru mu?

Bende 13 haftalık 2.bebeğime hamileyim Dr ilk önce erkek dedi sonra %95 kız dedi. Ama sanırım kızım olacak öyle hissediyorum.

Benim 11.haftada erkek olabilir yorumu yapmıştı doktorum ama kesin konuşmak için zamana ihtiyacım var demişti ben sabrettim 17.haftada gittim iyice netleşsin diye meğer bebişim kızmış :KK49:
Canım erken haftalarda doktorlar göbek kordonunu başka bişey sanıp erkek diyebiliyolar çevremde öyle olan çok :) hatta doğuma kadar erkek diye gidip doğumda kız çıkınca şok olan tanıdığım var. Ama baştan kız denildiyse pek değişmiyor sonradan

Selam kızlar ben 20. Hafta da öğrendim erkek dedi doktor sizce 20. Hafta da yanılma payı olur mu

Canım erken haftalarda doktorlar göbek kordonunu başka bişey sanıp erkek diyebiliyolar çevremde öyle olan çok :) hatta doğuma kadar erkek diye gidip doğumda kız çıkınca şok olan tanıdığım var. Ama baştan kız denildiyse pek değişmiyor sonradan
Evet canım sanırım ilk gördüğü göbek kordonuydu bi çıkıntı var gibi erkeğe benziyor gibi yorumu yapmıştı tabi kesin erkek diyebilmem için zamana ihtiyacım var demişti tam 17.haftam dolunca gittim kesin kız dedi emin bir şekilde herhalde bu haftada yanılma olmaz :KK6:

Aa öylemi hayırlı olsun oğluşun :)) çıkıntı olduğu kesinmiymiş sonra benimki gibi kaybolmasın :KK70:
Saol cnm gösterdi banada bi çıkıntı ama bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman dahada netleştir. Birde ben vajinal ultrasonda gördüm

X