bebeğim 12 haftalık...cinsiyeti KIZ acaba doğru mu?

Benimde 12. Hafta bi doktor kız diğeri erkek dedi kafamız çok karışık bir hafta sonra tekrar gidicez

Bende şuanda 15.haftamı doldurmak üzereyim 12.haftamda ultrason da bakarken doktor bi çıkıntı var gibi erkeğe benziyor dedi sonrada o çıkıntı büyürse erkek olur büyümezse kız olur dedi 16.haftam dolunca tekrar gideceğim kesin belli olur mu acaba cinsiyeti birde size de bu şekilde çıkıntıdan bahsetti mi doktorunuz

Benimde 11+4 gün 12 haftalik olunca tarama testine gidicem gosterirmi acaba çok merak ediyor insan yaaa ?

Benimde 11+4 gün 12 haftalik olunca tarama testine gidicem gosterirmi acaba çok merak ediyor insan yaaa ?
Senin bebişe bağlı gösterebilir göstermeyedebilir de ama şunu söyleyeyim 12.haftada kesin bi şey diyemiyor doktor 16-17.haftada kesinleşiyormuş benim doktor da şuanda net bişey diyemem biraz zamana ihtiyacım var demişti kesin konuşmak için.etrafımdan da hep öyle duydum birde göstermezse tabi süre daha uzuyor benim görümcemin ikinci hep saklamış 5.ay biterken ancak öğrenmişler benimde doktora gitmeme az kaldı bizim çıkıntı ne oldu meraktayım hayırlısı inşallah hepimizin :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :)

Amiin inşallah cumlemizin rabbim kucaginda dostersin. Hamile kalmadan ollnce cinsiyetini ogrenmeyecegim sürpriz olsun eskiden ultrason mu vardı diyordum ama şimdi meraktan ölücem

Amiin inşallah cumlemizin rabbim kucaginda dostersin. Hamile kalmadan ollnce cinsiyetini ogrenmeyecegim sürpriz olsun eskiden ultrason mu vardı diyordum ama şimdi meraktan ölücem
:) :) bende ilk başlarda çok meraklıydım zaman geçse de öğrensem diyordum sürekli daha çok var derdim öğrenmeye.şimdide nedense bi sakinlik geldi bana da :)

Azda olsa bellinoldugu için olabilirmi
Bilemiyorum artık ama bi çıkıntıdan bahsetti doktor erkek olabilir dedi sonrada o çıkıntı büyürse erkek büyümezse kız dedi kesin söylemek için zamana ihtiyacım var dedi yani hala belirsiz aslında hayırlısı benim biraz kız gibi geçiyor içimden ama kız çocuklarını çok sevdiğimden olabilir hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda

Benimde içimden geçen kız ama Allah hayırlı sagliklisini versin hepimize

Yok öğrenemedik zaten ters kapanmıştı yarin tekrar cagirdi doktorunda ultrason cihazı çok kötü yaaa sordum daha göremeyiz dedi
Hay Allah olsun acele etmeyin hem bu haftalarda yanılma oluyor doktorlar genelde kesin konuşamıyor 16-17.haftalarda kesin belli oluyormuş cinsiyet organı 16.haftada tam oluşuyormuş benimde son bir hafta hayırlısı bakalım haftaya cumaya doktora gideceğiz 17.haftam dolmuş olacak bakalım bebişimiz kız mı erkek mi

Hadi hayirli haberler ler le g insallah

Aaa çıkıntı yok olmuş o zaman çok sevindim Rabbim kucaginda gostersin inşallah bakalım bizimki ne zaman belli olacak
Evet bizim çıkıntı gitmişşşş  kesin kız dedi doktor amin inşallah hepimize sağlıkla hayırlısıyla dediğim gibi 11-12 de yanılma oluyor en kesin garanti 16-17.hafta ben sabrettim 17yi doldurdum öyle gittim doktora senin haberini de bekliyorum hayırlısıyla inşallah

İlk hamileliğimde 13 cü haftada Dr um kız demişti. Bende sürekli gitmemde sorardım kesin kızmı diye:)) bana her perşembe değişim günü gel değiştirelim demişti :)) Bende gerek Yok derdim. Cok iyi cok sakaci bi Dr um var allaha sükür :)

Slm kızlar bende 28 yaşında iki çocuk annesiyim 9 yaşında kızım 4 buçuk yaşında oğlum var üçüncüyü hiç düşünmüyorduk sürpriz oldu şuan 12 haftalık hamileyim aşermelerim oğlum bulantılarım kızım bende çok merak ediyorum cinsiyetini 1 hafta sonra gidecem hayırlısı bakalım

Hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…