bebeğim 12 haftalık...cinsiyeti KIZ acaba doğru mu?

bence belli olmaz canım bilmiyorum ama benimki 18 haftada belli oldu genelde doktorlar sölemiyor hani belkide doğrudur ama bence sen yinede bekle 18 20 haftalar daha garanti

12. haftam yeni bitti, bugün doktorum %90 kız dedi.Nasıl bu kadar emin konuştu bilmiyorum, şaşırdım ben de.Bakalım hayırlısı...

merhaba kızlar .... bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim.12 haftalık henüz.dr.kıza benziyo 1 ay sonra netleşir dedi.yanılmış olabilir mi ki?bu haftada belli olur mu oğlan olsa?:26:

canım banada doktorum yüzde 80 erkek dedi bazı doktorlar görebiliyor 3 aylıkken ama kesin sonuç 1 ay sonra az daha sabret

Bana doktorum 12'ci haftada erkek dedi, pipisi yukaru dogruydu(nub dedikleri) asagi dogru inikse kiz bebek cunki. Sonra 13 haftalikken yine erkek dedi ve gecen hafta yine erkek dendi ve hepsinde kendimde gordum😄 Allahim saglikli bebek versin en onemlisi o. Iyi bir ultrason ile cok erken gozukuyor ama

inanma canım benim ilk gebeliğim mide bulantısı kusama halsizlik uyuklama ile geçti kızım oldu ikinci gebeliğim çok rahat geçti ne bulantı ne yorgunluk çok iyiydim ama buda kızmış......

inanma canım benim ilk gebeliğim mide bulantısı kusama halsizlik uyuklama ile geçti kızım oldu ikinci gebeliğim çok rahat geçti ne bulantı ne yorgunluk çok iyiydim ama buda kızmış......

13+3 te gidicem doktora 2 li test için acaba cinsiyeti hakkıda bişey söyler mi?

13+3 te gidicem doktora 2 li test için acaba cinsiyeti hakkıda bişey söyler mi?

Ben 10+5 te gittim dün yani doktor bana büyük ihtimalle erkek olucak gösteriyor kendini dedi. Iki hafta sonra bende ikili test icin gidicem o zaman tekrar bakicak .eger bebegin pozisyonu rahat gösteriyorsa doktorlar anlar kimiside inat ediyo göstermiyor aylarca bacaklarinin arasini umarım ogrenirsin sende insan meraktan duramıyor

merhaba kızlar .... bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim.12 haftalık henüz.dr.kıza benziyo 1 ay sonra netleşir dedi.yanılmış olabilir mi ki?bu haftada belli olur mu oğlan olsa?:26:

Benim kızımında 12 .haftada kız olabilir dedi buyuk ihtimal 16. Haftada netleşti kız olduğu

bana da doktorum 12+5 de %90 kız çünkü bacak arası boş dedi, hadi hayırlısı..16 haftayı bekliyoruz..

bana da doktorum 12+5 de %90 kız çünkü bacak arası boş dedi, hadi hayırlısı..16 haftayı bekliyoruz..

Kizda pek yanlma olmuyo erkekde kordon bagi ile karstirlabilio bana 15 hftda 99 erkek dedi 18 de kiza benxio dedi arksi donukdu baska doktra gttim erkek ddi 4 bytluda kesnlesti 29 hftann icndeym artk pipsni net goreblyrm ultrsnda saglikla kucagna al insallah gnlune gore olsn

doktorumdan memnun değilim.. ama burası küçük bir yer, çok fazla doktor seçeneğin yok, özele gidiyorum ama özel demeye bin şahit ister.. doktorun yanına 3 hasta birlikte giriyoruz..ben 12 haftalıkken cinsiyetini bilmez diye biliyordum..öylesine sordum belli mi diye kız diyiverdi :)iki bacak arasını da gösterdi bize boştu. benimse içime erkek doğuyordu, rüyalarımda da erkek bebek görüordum, şaşırdım, tabi ilk çocuğumuz sağlıklı olsun da

doktorum bana ikili testi yapmamamı gerek olmadığını söyledi,, sizce yapmalı mıyım...

doktorum bana ikili testi yapmamamı gerek olmadığını söyledi,, sizce yapmalı mıyım...
Bende hep erkek hssettim ruyalarmda erkek gordum oglum olck hayrlisi ya ilk cocuk pek onemli dgl saglikli olsunlarda valla ben yaptrdim sana kalms bisi cnm

Benim de haftaya kontrolüm var 12. Haftaya girecem insallah dr gorebilir cinsiyetini cok heyecanli tabiki saglikli olmasi bizim icin daha onemli.Cinsiyetin kahverengi akintiyla alakasi yoktur diye dusunuyorum .alAllahım hepimizin bebegini korusun

Acaba doğru çık tı mı

Canını sıkma bende hep erkek hissediyordum 12. Hafta birsey soylemek icin cok erken dedi doktorum 14. Haftada belli oldu benimki oglumuz olacak insallah senin bebiste henuz organlari gelişmekte 2 hafta sonra net belli olur hatta bazen 16. Haftaya kadar belli olmayabilir. Dr.tDr.tahmini konuşmuş cok yanlis sonradan cinsiyeti değişti diyorlar sen biraz daha bekle canini sikma bide erkekse yüzün parlar

Merhaba bana tam olarak 11+6 da söyledi erkek diye ama benim bebişim 1hafta önden gidiyormuş. Yani 13 haftanın içinde oluyor ben erkek olacağını hissetmiştim o yüzden adını bile hazırladım. Rabbim sağlıklı sıhatli cümlemizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar banada doktorum 11 haftalikken yüzde elli atmış erkek dedi kordon bağı olan yere baktı yok bu kordon değil bi parlaklık görüyorum dedi.bu hafta 12. Haftada gel kesinleşir dedi bakalım ne çıkacak :)))insan çok merak ediyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…