Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar .... bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim.12 haftalık henüz.dr.kıza benziyo 1 ay sonra netleşir dedi.yanılmış olabilir mi ki?bu haftada belli olur mu oğlan olsa?:26:
kızlarr merhabaaaa :) bugün 2 tane doktora gittim.cinsiyetini henüz sölemediler.çok merak ediyorumm 14.hafta içindeyiz halbu ki.kendi doktorum 11.hafta da kıza benziyo demişti.bunlar 14.haftada bilemediler.ilk hamileliğim çok rahattı.bu sefer çok sorunlu geçti.bulantu kusma uyku halsizlik hepsini yaşadım.diolar ki belirtiler farklı olunca bebek cinsiyeti farklı olur.tabi ne kadar doğru bilmiyorum.bilen yada yaşayan var mı
inanma canım benim ilk gebeliğim mide bulantısı kusama halsizlik uyuklama ile geçti kızım oldu ikinci gebeliğim çok rahat geçti ne bulantı ne yorgunluk çok iyiydim ama buda kızmış......
13+3 te gidicem doktora 2 li test için acaba cinsiyeti hakkıda bişey söyler mi?
merhaba kızlar .... bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim.12 haftalık henüz.dr.kıza benziyo 1 ay sonra netleşir dedi.yanılmış olabilir mi ki?bu haftada belli olur mu oğlan olsa?:26:
bana da doktorum 12+5 de %90 kız çünkü bacak arası boş dedi, hadi hayırlısı..16 haftayı bekliyoruz..
Bende hep erkek hssettim ruyalarmda erkek gordum oglum olck hayrlisi ya ilk cocuk pek onemli dgl saglikli olsunlarda valla ben yaptrdim sana kalms bisi cnmdoktorum bana ikili testi yapmamamı gerek olmadığını söyledi,, sizce yapmalı mıyım...
Acaba doğru çık tı mıdoktorumdan memnun değilim.. ama burası küçük bir yer, çok fazla doktor seçeneğin yok, özele gidiyorum ama özel demeye bin şahit ister.. doktorun yanına 3 hasta birlikte giriyoruz..ben 12 haftalıkken cinsiyetini bilmez diye biliyordum..öylesine sordum belli mi diye kız diyiverdi :)iki bacak arasını da gösterdi bize boştu. benimse içime erkek doğuyordu, rüyalarımda da erkek bebek görüordum, şaşırdım, tabi ilk çocuğumuz sağlıklı olsun da