merhaba kızlar .... bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim.12 haftalık henüz.dr.kıza benziyo 1 ay sonra netleşir dedi.yanılmış olabilir mi ki?bu haftada belli olur mu oğlan olsa?:26:
Bana 12. Haftada erkek dedi,16. Haftada kiz dedi. Kesin kiz:)
Bgn bı arkadas anlattı ablası 5,5 aylık hamileymis 1 ay önce kiz demis Dr simdi de erkekle olduğu kesinleşmiş :)
Bence hemen kıza alıştırma kendini biraz daha sabret
merhaba
bana 12. haftada kıza benziyor demişti ama 16.haftada erkek olduğunu söyledi.
merhaba kızlar .... bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim.12 haftalık henüz.dr.kıza benziyo 1 ay sonra netleşir dedi.yanılmış olabilir mi ki?bu haftada belli olur mu oğlan olsa?:26:
merhaba kızlar .... bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim.12 haftalık henüz.dr.kıza benziyo 1 ay sonra netleşir dedi.yanılmış olabilir mi ki?bu haftada belli olur mu oğlan olsa?:26:[/QU
benimde 15 hafta ama bildiğim kadarıyla 12 haftada kız bebek cinsiyet göstermiyo erkeklerde görünüyo genelde mesela benimki daha belli değil kızım olcak heralde:)
bende 3 hafta sonra tekrar doktora gideceğim.12+5 olacağım o zaman.acaba cinsiyeti belli olur mu diye meraklanıyorum şimdiden :)) sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah....
benimde 14. haftada erkek gibi dedi 16. haftada kesin erkek dedi daha erken bencede biraz daha sabret kesin sonucu öğrenmeden kendini kız diye alıştırma inş hayrlısı ne ise o olur
ALLAH bağışlasın cnm :) 12.hafta da kıza benziyo dedi.bir de ben çin takvimine baktım orda kız diodu.dr uma söledim güldü banasonra baktı kıza benziyo senin çin takvimi tuttu herhalde dedi.bir de arada kahverengi akıntım oluyo az önce netten baktım bu akıntı genelde oğlan bebeklerde oluyomuş ne kadar doğru bilmiyorum tabi.haftaya tekrar gidicem dr ..off bu akıntı da korkuttu şimdi ben,.eşimle ilişkiye girmiştik akşam belki de ondan oldu.ama daha önce de olmuştu.onda ilişkiye girmemiştik.korkttum.neyse belki bana da bi mucize olur sonradan çok merak ediyorum
ben 11. Haftada doktora gittigimde kiza benziyor ama bu oran %51 demisti :) yanilma paylari yuksekmis:) 16. Haftada ise kesin kiz oldugunu ogrendik. Eger gercekten uzmaniysa anliyorlar bence.
kızlarr merhabaaaa :) bugün 2 tane doktora gittim.cinsiyetini henüz sölemediler.çok merak ediyorumm
14.hafta içindeyiz halbu ki.kendi doktorum 11.hafta da kıza benziyo demişti.bunlar 14.haftada bilemediler.ilk hamileliğim çok rahattı.bu sefer çok sorunlu geçti.bulantu kusma uyku halsizlik hepsini yaşadım.diolar ki belirtiler farklı olunca bebek cinsiyeti farklı olur.tabi ne kadar doğru bilmiyorum.bilen yada yaşayan var mı
:emir_bebek
zaten bir tane kızım var...bu da erkek olsa fena olmazdı hani ama olsun eli ayağı sağlam olsun sağlıklı olsun hiç farketmez ..sadece acele ediyorum işte bi an önce alışveriş e başlamak istiyortum hepsi bu