bebeğim 12 haftalık...cinsiyeti KIZ acaba doğru mu?

cincini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
135
6
merhaba kızlar .... bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim.12 haftalık henüz.dr.kıza benziyo 1 ay sonra netleşir dedi.yanılmış olabilir mi ki?bu haftada belli olur mu oğlan olsa?:emir_bebek::KK49::26:

merhaba kızlar .... bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim.12 haftalık henüz.dr.kıza benziyo 1 ay sonra netleşir dedi.yanılmış olabilir mi ki?bu haftada belli olur mu oğlan olsa?:emir_bebek::KK49::26:

Bende 12.hafTada erkek oldugunu ogrendim.. 14.haftada da kesin erkek dedi doktorum..

Bana 12. Haftada erkek dedi,16. Haftada kiz dedi. Kesin kiz:)
Bgn bı arkadas anlattı ablası 5,5 aylık hamileymis 1 ay önce kiz demis Dr simdi de erkekle olduğu kesinleşmiş :)
Bence hemen kıza alıştırma kendini biraz daha sabret

bana doktor 13.haftada kiz dedi
19.haftada kesinlesti kizimin olucagi :)

:emir_bebek
Bana 12. Haftada erkek dedi,16. Haftada kiz dedi. Kesin kiz:)
Bgn bı arkadas anlattı ablası 5,5 aylık hamileymis 1 ay önce kiz demis Dr simdi de erkekle olduğu kesinleşmiş :)
Bence hemen kıza alıştırma kendini biraz daha sabret

zaten bir tane kızım var...bu da erkek olsa fena olmazdı hani ama olsun eli ayağı sağlam olsun sağlıklı olsun hiç farketmez ..sadece acele ediyorum işte bi an önce alışveriş e başlamak istiyortum hepsi bu :KK49:

merhaba

bana 12. haftada kıza benziyor demişti ama 16.haftada erkek olduğunu söyledi.

merhaba

bana 12. haftada kıza benziyor demişti ama 16.haftada erkek olduğunu söyledi.

ALLAH bağışlasın cnm :) 12.hafta da kıza benziyo dedi.bir de ben çin takvimine baktım orda kız diodu.dr uma söledim güldü bana:KK1::KK1: sonra baktı kıza benziyo senin çin takvimi tuttu herhalde dedi.bir de arada kahverengi akıntım oluyo az önce netten baktım bu akıntı genelde oğlan bebeklerde oluyomuş ne kadar doğru bilmiyorum tabi.haftaya tekrar gidicem dr ..off bu akıntı da korkuttu şimdi ben,.eşimle ilişkiye girmiştik akşam belki de ondan oldu.ama daha önce de olmuştu.onda ilişkiye girmemiştik.korkttum.neyse belki bana da bi mucize olur sonradan çok merak ediyorum:KK49:

benim doktorum 12+5 te erkek olduğunu gördü. büyük ihtimalle kızın olacak tebrik ederim canım

bende 3 hafta sonra tekrar doktora gideceğim.12+5 olacağım o zaman.acaba cinsiyeti belli olur mu diye meraklanıyorum şimdiden :)) sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah....

merhaba kızlar .... bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim.12 haftalık henüz.dr.kıza benziyo 1 ay sonra netleşir dedi.yanılmış olabilir mi ki?bu haftada belli olur mu oğlan olsa?:emir_bebek::KK49::26:[/QU

benimde 15 hafta ama bildiğim kadarıyla 12 haftada kız bebek cinsiyet göstermiyo erkeklerde görünüyo genelde mesela benimki daha belli değil kızım olcak heralde:)

bende 3 hafta sonra tekrar doktora gideceğim.12+5 olacağım o zaman.acaba cinsiyeti belli olur mu diye meraklanıyorum şimdiden :)) sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah....

eğer erkekse ve doktorun kendine güveniyosa söyler canım, sağlıklı doğumlar

benimde 14. haftada erkek gibi dedi 16. haftada kesin erkek dedi daha erken bencede biraz daha sabret kesin sonucu öğrenmeden kendini kız diye alıştırma inş hayrlısı ne ise o olur

benimde 14. haftada erkek gibi dedi 16. haftada kesin erkek dedi daha erken bencede biraz daha sabret kesin sonucu öğrenmeden kendini kız diye alıştırma inş hayrlısı ne ise o olur

benim zaten 1 tane kızım var.5 yaşında :) alıştırmıyorum bekliyorum ne olursa olsun farketmez :):KK49:

ALLAH bağışlasın cnm :) 12.hafta da kıza benziyo dedi.bir de ben çin takvimine baktım orda kız diodu.dr uma söledim güldü bana:KK1::KK1: sonra baktı kıza benziyo senin çin takvimi tuttu herhalde dedi.bir de arada kahverengi akıntım oluyo az önce netten baktım bu akıntı genelde oğlan bebeklerde oluyomuş ne kadar doğru bilmiyorum tabi.haftaya tekrar gidicem dr ..off bu akıntı da korkuttu şimdi ben,.eşimle ilişkiye girmiştik akşam belki de ondan oldu.ama daha önce de olmuştu.onda ilişkiye girmemiştik.korkttum.neyse belki bana da bi mucize olur sonradan çok merak ediyorum:KK49:

canım merak etme oluyor arada öyle akıntılar kendine dikkat et daha çok üşütmekten geliyor

kızlarr merhabaaaa :) bugün 2 tane doktora gittim.cinsiyetini henüz sölemediler.çok merak ediyorumm :KK49:14.hafta içindeyiz halbu ki.kendi doktorum 11.hafta da kıza benziyo demişti.bunlar 14.haftada bilemediler.ilk hamileliğim çok rahattı.bu sefer çok sorunlu geçti.bulantu kusma uyku halsizlik hepsini yaşadım.diolar ki belirtiler farklı olunca bebek cinsiyeti farklı olur.tabi ne kadar doğru bilmiyorum.bilen yada yaşayan var mı :KK49::KK49:

ben 11. haftada doktora gittigimde kiza benziyor ama bu oran %51 demisti :) yanilma paylari yuksekmis:) 16. haftada ise kesin kiz oldugunu ogrendik. eger gercekten uzmaniysa anliyorlar bence.

kızlarr merhabaaaa :) bugün 2 tane doktora gittim.cinsiyetini henüz sölemediler.çok merak ediyorumm :KK49:14.hafta içindeyiz halbu ki.kendi doktorum 11.hafta da kıza benziyo demişti.bunlar 14.haftada bilemediler.ilk hamileliğim çok rahattı.bu sefer çok sorunlu geçti.bulantu kusma uyku halsizlik hepsini yaşadım.diolar ki belirtiler farklı olunca bebek cinsiyeti farklı olur.tabi ne kadar doğru bilmiyorum.bilen yada yaşayan var mı :KK49::KK49:

Annem iki kizinda da farkli belirtiler yasamis. Erkek sanmis dogal olarak.

Bana da doktorum yuksek ihtimal kiz, erkekse de kendini cok iyi sakliyor dedi :)

Bu arada ablamin tesisatcisinin esine 9 ay boyunca kiz demisler. Bir dogmus ki erkek. Hersey pembe tabi. Maddi
durumlari olmadi icin kiyafetleri yenileyememisler. Cok acimistim ona. Anlayacagin boyle bir ornek de var.

:emir_bebek

zaten bir tane kızım var...bu da erkek olsa fena olmazdı hani ama olsun eli ayağı sağlam olsun sağlıklı olsun hiç farketmez ..sadece acele ediyorum işte bi an önce alışveriş e başlamak istiyortum hepsi bu :KK49:

mrb bende 11+6 da gittim doktor %99 kız dedi zaten bi kızım var oğlum olsa fena olmazdı dedim :)) 13+3 de eski doktoruma gittim oda % 90 erkek dedi kafam karıştı tabi.. Şu anda 14+4 haftalık oldum bence biraz bekle çünkü 2 doktorda 4 boyutlu u.s baktılar hayırlısı inşallahhh.

X