• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim 10 gündür grip geçmedi neden acaba?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

serimel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
248
1
116
İzmir
3 buçuk aylık kızım 10 gündür grip.hala geçmedi peditus şurup kullandık 7 gün bugün bıraktık.ama hala burnu akıyor.doktor bir iki gün daha bekleyelim dedi bebeği bu durumu geçiren varmı tecrübelerinden yararlenbilirmiyiz.kızım artık sadece mama ile besleniyor sütüm günlük 60ml bile çıkmıyor. ondanmı acaba

aynı durumu suanda bende yasıyorum benımde tam 10 gun oldu bebegım ıyılesmedı hala :( sutumdede azalma var doktorum bana haftada 3 gun beyaz et kırmızı et balık mutlaka yememı soyledı bunun yanında stıll tea cay sut ve yogurt bol bol yememı soyledı ...sutun azalabılıcegını bunu ıcınde ıyı beslen dedı bız haftaya tekrar konturole gıdıcez ınsallah gecer ozamana kadar :(

aynı durumu suanda bende yasıyorum benımde tam 10 gun oldu bebegım ıyılesmedı hala :( sutumdede azalma var doktorum bana haftada 3 gun beyaz et kırmızı et balık mutlaka yememı soyledı bunun yanında stıll tea cay sut ve yogurt bol bol yememı soyledı ...sutun azalabılıcegını bunu ıcınde ıyı beslen dedı bız haftaya tekrar konturole gıdıcez ınsallah gecer ozamana kadar :(

inşallah bebeklerimiziyileşir canım.en kısazamanda benim sütüm yok artık gögüslerimde dolmuyoır.doktora sordum anne sütü almıyor diyemi iyileşmiyor dedim onlaalakası yok dedi sen emziriyormusun yoksa sağarakmı veriyorsun?

Back