bebegim 10 aylik ama sütüm kesildi.cok üzgünüm:(((

gurbetkusu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
488
112
323
40
arkadaslar moralim cok ama cok bozuk.baslikta da okudugunuz gibi sütüm kesildi.bebegim 5 aylik olunca musluk gibi akan goguslerimden yavas yavas süt cekilme ye basladi.pompalayinca 15 dk da 100-125ml süt gelirken yarim saattte 20 ml gelmeye basladi. sonra mama takviyesine basladim.simdi de sikinca sadece bir damla geliyor.oglumu iki yasina kadar emzirmek istiryordum ama olmayacak galiba.biliyorum hep üzüntü stres uykusuzluk yapiyor.ama engel olamiyorum hicbirseye.yardimci olabilir misinn?:a015:

hayırlısı olsun canım ya, yinede 10 ay emmiş. hiç emmemesinden iyi. bende il bebeğimi 10 aya kadar emdirdim. sütüm olmasına rağmen kendim kesmiştim. şimdi çok pişmanım ama iş işten geçti. seninki hiç değilse elinde olmayan bir sebep.
yinede humananın süt yapıcı çayları falan var. işe yarıyormu bilmiyorum ama istersen bi dene.ama bebeğininde emmesi lazım çünkü emme refleksine bağlı olarak süt artıyor. çocuk doktorlarına danıştınmı?

cnm çok canını sıkma 10 ay vermişsin bu sürede az değil olsaydı emzirseydin ii olurdu ama hiç emmemişde değil. benim oğlumda sütüm olduğu halde kendisi 8 ay emdi sonra kendisi bıraktı.

canım ne güzel 10 ay emmiş işte..bence şanslısın,hiç emmeseydi ne yapacaktın?hihoyyyt
benimki 4 aylık,ben evdeyken emiyor,8-12 arası okuldayım,o saatlerde mama veriyoruz,ben gelince sadece beni emiyor çok şükür mama istemiyor :Saruboceq:
ben de bırakmasından çok korkuyorum,şu 6 ayı bi atlatsak bu kadar bunalmayacağım...bizimkinin keyfi hiç belli olmuyor,çok korkuyorum emmeyi bırakır diye,o yüzden 10 ay bana çok iyi geldi,kısmeti o kadarmış de üzülme,başka şeylerle güzelce beslersin,ama hemen pes etme gene de uğraş istersen,süt zaman zaman azalabiliyormuş...:içelim:

yabanci bir ülkedeyim cocuk doktorumuz uyuz.dilim de pek yok.esim de sadece hafta sonu tatil.zaten ne soylesem bisey olmaz diyor.sut yapici caylar da ictim ama nafile.gogsumu sikiyom sikiyom zorla damliyor arkadaslar hepinize cokkk ama cok tsk ederim vakit ayirip onemseyip cevap yazdiginiz icin

doktoru değiştiremezmısınız canım ya...ben de kendi doktorumdan pek memnun değilim,değiştirmeyi düşünüyorum

cok zor.ah ah tr de istedigin doktora gidiyorsun.ama burda degisik.bastan bunu sectim bi kere.neyse saglik olsun artik ne yapiyim nasibi bu kadar derim teselli olurum.

sen yine de emzirmeye devam et canım,oğlun emince daha çok gelir,inan canım.sıkınca belki uç kısmındaki süt geliyordur.gerisi de oğlun çekince gelir.

sizler yine iyi azda olsa emzirmissiniz ben yine oglumu dogru duzgun emziremedim meme almadi agzina sonra sutumde gelmiyodu pompayla sagmaya basladim ne kadar ugrastiysam az az geldi sonra doktora soyledim yeterli dedi o sut 1 ay oyle pompayla ugrastim doktora gittik baktik cocuk kilo almamis sonra hazir mamalara donduk yani dogdugundan beri hazir mama yiyiyo ama allaha sukur bugune kadar hic hastalanmadi..tabi sunu da unutmamaklazim annesutunun yeri cok ayri..

kızlar dere otu yiyin bol bol süt artırıcı özelliği var..ben de denedim gerçekten arttı..pes etme canım emzir oğlunu..sen sıkınca gelmeyen süt o emince geliyordur..

sagolun kizlar Allah hepinizin bebisine saglik ve uzun ömür versin.emzirmeye devam ediyorum ama belli ki doymuyor.ustune mama veriyorum biberna saldiriyor.sizler ne kadar sure emziriyorsunuz ve gunde kac kez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…