S
selinda_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi selinda_
Doğum sonrası çok ciddi bir eklem tutulması yaşadım. Ağrıyla 1 ay dayanabildim. Yürümekte çok zorlanır oldum ve artık çok ciddi bir antibiyotik tedavisi başlanıyor damardan ve anne sütüne geçtiğinden doktorum bebeğimin mamayla devam etmesi gerektiğini söyledi.Milupa Aptamil Pre bebek sütü kullanıcam. Tedavim 1 ay sürecekmiş. Ben yine de sütüm kesilmesin diye sağıp dökücem tabii ama 1 ay sonra memeyi tekrar tutar mı bilmem. Olmadı biberonla veririm diyorum.
Arkadaşlar bir başka nedenle de olsa emziremeyip mamaya geçenleriniz oldu mu? Neler yaptınız nasıl geçti bu süreç? Çok üzülüyorum anne sütü çok faydalı hastalıklara karşı koruyor falan ve alamayacak. Üstelik sütüm de az falan değil.
Günde kaç ml hazır bebek sütü verdiniz? Kutunun üzerinde yazan miktara mı uydunuz? Emzirirken sık sık emziriyordum ama hazır bebek sütlerinde daha uzun süre tokluk oluyormuş. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar bir başka nedenle de olsa emziremeyip mamaya geçenleriniz oldu mu? Neler yaptınız nasıl geçti bu süreç? Çok üzülüyorum anne sütü çok faydalı hastalıklara karşı koruyor falan ve alamayacak. Üstelik sütüm de az falan değil.
Günde kaç ml hazır bebek sütü verdiniz? Kutunun üzerinde yazan miktara mı uydunuz? Emzirirken sık sık emziriyordum ama hazır bebek sütlerinde daha uzun süre tokluk oluyormuş. Yardımcı olursanız çok sevinirim.