• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim 1 aydır emmek istemiyor yardımcı olun...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

becon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
8
0
36
Nevşehir
benim kızım 3.5 aylık yaklaşık bir aydır emmek istemiyor sadece uykulu iken emiyor bende mama vermemek için inat ettim ama bir haftada 50 gr almış sonra çok üzüldüm aç bırakmışım die.çok ağlıyodu ama yineden beni emsin diye vermedim?benle aynı durumda olan varmı yardımcı olun..emmeyimi bırakacak acaba...

Ben emzirmiyorum,biberon ile besliyorum ama bu yaşadığınızın geçici bir süreç olduğunu okumuştum.
Bebeğinizi aç bırakmadan bir şekilde beslemeye çalışın lütfen...Biberona alışacak diye korkuyorsanız kaşıkla besleyin...Bikaç hafta sonra tekrar düzelecektir...Yinede emziren tecrübeli anneler daha iyi yardımcı olacaktır eminim.
Benim oğlum 3 aylık olmak üzere ve şimdiye kadar hiç biberonun dibinde bırakmamıştı ama şu bikaç gündür o da çok az içmeye başladı...

benim başıma geldi aynı şey bebeğim daha dün 3. ayın içine girdi
15 gün önce felan olmuştu birden bire hemde sabah kalktığımda emmek istemiyordu
hemen biberonu kestim sütüm olmadığı zaman kaşıkla verdim mamasını
1 hafta uğraştım gecem gündüzüme karıştı evin içinde dolaşarak şarkılar söyleyerek dikkatini dağıtıp verdim
ama kesinlikle tek başıma başaramazdım kardeşim ve eşim yardımcı oldular sonunda başardım ama
biraz zorlu ve stresli oluyor ama kararlı olursan başarabilirsin sende Allah yardımcın olsun arkadaşım..

benim başıma geldi aynı şey bebeğim daha dün 3. ayın içine girdi
15 gün önce felan olmuştu birden bire hemde sabah kalktığımda emmek istemiyordu
hemen biberonu kestim sütüm olmadığı zaman kaşıkla verdim mamasını
1 hafta uğraştım gecem gündüzüme karıştı evin içinde dolaşarak şarkılar söyleyerek dikkatini dağıtıp verdim
ama kesinlikle tek başıma başaramazdım kardeşim ve eşim yardımcı oldular sonunda başardım ama
biraz zorlu ve stresli oluyor ama kararlı olursan başarabilirsin sende Allah yardımcın olsun arkadaşım..

1 hafta mı surdu bıberonu unutması. Benım bebegım de bıberona alıstı emmıyor unutturuyum dıyorum kasıkla genzıne gıdıyor cok aglıyor dayanamıyorum.ne yapacam bılmıyorum.

evet aşağı yukarı bir hafta sürdü kaşıkla dediğin gibi ağlayınca genzine kaçıyor doğru
ama kaldırıp sakinleştirip tekrar vermeye devam ediyoduk mamayı dediğim gibi çok zorluyo insanı ama kararlı olursan
ve kendine inanırsan oluyor
sütüm yetiyor ve bebeğim anne sütünü seviyor dedim ben kendime sürekli
Allah yardımcın olsun seninde arkadaşım...

Back