• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğiizin uykusu Hafif mi??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

taltunel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
90
0
36
İstanbul
Arkadaşlar benim bebeğim 3,5 aylık ama uykusu o kadar hafifki çıt sesine uyaıyor o uyurken evde sıkı yöetim ilan ediyorum kimse konuşamıyor. Geçe hafta mevlüt yaptım ev baya kalabaıktı bir dakika gözlerii kırpmadı deli oldum. Ne yapmak lazım erkes sese alıştır diyor ama sesli ortamda uyumuyor, o uyumayınca bende çok huzursuz oluyorum offf ya ne yapacam ben ???

Benim gibi biri daha:((( benim kızım 16 ayını bitirdi hala sese duyarlı.. Buda algılarının çok açık olmasından kaynaklanıyor.. Ama küçükken iyiydi, elektrik süpürgesinin sesinde uyurdu.. Sonra bi ara bi bozuldu tamam.. Şöyle bişeyde var; eğer dışardaysak ve uykusu geldiyse gürültü mürültü vız geliyor her ortamda (düğün hariç) uyuyabiliyor... Çok nadir olsada evdede bazen gürültüde uyuyor.
Canım ben buna bi çözüm bulamadım şevkini kırmak gibi olmasında.. HErkes der sese alıştır diye.. Ama olmayınca olmuyor, birazda bebeğin yapısından kaynaklanıyor. Sen yine de tv sesinde radyo sesinde uyutmaya çalış.. İnşallah çabucak alışır. bi süre uyumaz ama sonrasında sızar.

Back