Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elixsir ben bebeğimi kaybettim
haftalarca yataktan kalkmadan durdum onu kaybetmeyim diye
üzerinden aylar geçti acım azalmadı
siz bekar olduğunuzu yazmışsınız
benim durumuda olanların acısını bilemezsiniz bu sorulacak bir soru değildir zaten
biz isyan -etmeyiz ALLAHa dua ederiz yeni bir bebek için
sizin içinde dua ediyorum ALLAH aynı acıyı size yaşatsın belki o zaman insanların yaralarını deşmenin ne olduğunu anlarsınız
mahşerde buluşuruz
kendi doğum günümde kaybettiğim kızımı ve oğlumu ellerimle gömdüm mezara..kefenlerini öptüm..Çok üzüldüm,ama Allaha isyan etmedim......Şimdi gömdüğüm bebeklerimin kardeşlerine hamileyim.......
ALLAH sabır versin canım
Teşekkür ederim ,amin..İnşallah kardeşlerini sağ salim kucağıma alırım.....:Saruboceq:
ikizmi hamilesin kaç aylıksın canım:CüvCüv:
allah kimselere evlat acısı yaşatmasın.
herkez hayırlısıyla bebeklerini kucağına alsın inşallah..
bende bir kez düşük yaşadım kötü bi dönem.
konu açan arkadaş neden içeriği sildi acaba.
isyan falanda etmedim,sadece şükrettim ki daha kötüsüyle beni sınamadı.
evet,ikizlere hamileyim 2 buçuk aylık...bebeklerimin mezara gömdüğüm abi ve ablası da ikizdi..tekrar teşekkür ederim.....:1hug:
bebeğimi düşürdüm ama hiç isyan etmedim kısmetim de yokmuş nasibim değilmiş olmadı
hatta şükrettim hamile kalabiliyorum diye
tüp bebek sanırım hayırlı olsun canım daha cok yeni inş herşey yolunda gider sag salim alırsın bebelerini kucagına
evet tüp bebek ikisi de..dr lar nerdeyse hiç şans tanımazken ve benim rahimde bir sorun varken ve yumurta rezervim de çok düşükken hamile kalabildim 2 kez..Allaha şükürler olsun..Allahım başka acı göstermesin kimseye...:Saruboceq:
amin canım ALLAH sabreden kullarının yanında inş:Saruboceq: