• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeği yemeyen annler varmı? yoksa ben tekmiyim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

serimel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
248
1
116
İzmir
3 aylık bebeğim yememeye başladı. eskiden biberondan 2 saatte bir 60 ml içerdi.şimdi onuda içmiyor.30 da bırakıyor bende kaşıkla veriyorum döke saça yiyoruz.doktora götürdük herşey normal ama yemek istemiyor kaşıklada zorla veriyorum ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin

doktor kakasından örnek istedi mi? Bana da aynı şey oldu. Bakteri çıkmıştı, ilaç kullandı. Bu arada hazmı kolaylaştırıcı yararlı bakterilerden de verdi doktor. Probiyotik denen şey. Sonuçta iştahı arttı.

doktor kakasından örnek istedi mi? Bana da aynı şey oldu. Bakteri çıkmıştı, ilaç kullandı. Bu arada hazmı kolaylaştırıcı yararlı bakterilerden de verdi doktor. Probiyotik denen şey. Sonuçta iştahı arttı.

yaptırdık kaka tahlili bişey çıkmadı idrar tahlilindede bişey çıkmadı delirecek vaziyete geldim

canım aynı durumdayım benim kızım da doğduğundan beri yemeye direniyor şimdi 6 aylık durum hiç değişmedi

canım aynı durumdayım benim kızım da doğduğundan beri yemeye direniyor şimdi 6 aylık durum hiç değişmedi

benimkide öyle olcak galiba seninkinin kilosu nasıl? emmedimi benimki hiç emmedi sağıp süt verdim daha çok mama takvivesiyle gidiyoruz sütüm az üzülüncede daha çok azalıyor.

canım tahliller temizse korkma geçici bi durumdur inşallah. benim bebişte sık sık oluyo budurum. ama bisüre sonra düzeliyocokacimcoook benim bebiş ilk zamanlar mamayla besleniyodu bende arada sağıp veriyodum ama artık sadece anne sütü veriyom 6 aylık oldu ek gıdaya başladık şimdi.her ay rutin olarak birkaç gün yemeden içmeden kesiliyo bizimki alıştım artık. bende senin gibi üzülüyodum sütüm anında azalıyodu sonra artsın diye sağıyodum durmadan. gazı falan vardır belki tam yemek yerken geliyodu bizimkinin gaz sancısıkaydirigubbakcemile3

benimkide öyle olcak galiba seninkinin kilosu nasıl? emmedimi benimki hiç emmedi sağıp süt verdim daha çok mama takvivesiyle gidiyoruz sütüm az üzülüncede daha çok azalıyor.
bu ay 6.5 kilo oldu ama bu günlerde herşeyi ret ediyor yoğurdu severek yerdi şimdi ondan da soğudu kafayı yemek üzereyim üzülmemek elde değil ki yemezse nasıl sağlıklı büyüyecek su bile içmiyor göz altları mor oldu bu yüzden aslında çok sağlıklı ama diyorum ki bu löpür löpür yiyen bebekler de sağlıklı anlamadım ben bu işi ya balık yağı iştah açar diyorlar acaba başlasam mı ona erken mi onu da bilmiyorum

Tek olur musun hiç canım yaa. Benimki de iştahsız. Başka bebekler tombik tombik. Benim ki zayıf. Yalnız değilsin merak etme

Mamayı değişmeyi denediniz mi?
Aptamilse Ülker,Sma filan deneyin.Sma nın tadı en orjinali;tecrübeyle sabit:1:

3 - 4 haftadır böyleyiz giderek artıyor.şaşırdım ne yapacağımı yemek yemek yerine ellerini yemeyi tercih ediyor inşallah geçici bir durumdur.artık 70 80 ml yemesi hayal oldu bazen 30 yiyip bırakıyor.neden böyle çok merak ediyorum.üzülmemek elde değil yani

bende kendimi tek zannediyordum ama tek degilmişim bebegim ellerini yemekten agzı yüzü alerji oldu. uyusun diye bekliyorum mama vermek için.uyudumu diye bakıyorum fildir fildir bana bakıyor. bide hiç bişey yokmuş gibi sırıtıyor. kafayı yemek üzereyim.

bende kendimi tek zannediyordum ama tek degilmişim bebegim ellerini yemekten agzı yüzü alerji oldu. uyusun diye bekliyorum mama vermek için.uyudumu diye bakıyorum fildir fildir bana bakıyor. bide hiç bişey yokmuş gibi sırıtıyor. kafayı yemek üzereyim.

aynen benimkini tarifetmişssin birde sırıtıyorlarya vermesem hiç yemiyecek bende senin gibi uyutup yediriyorum uyanıkken biberonu almıyor.uyutup yediriyorum.seninki ne kadarlık canım benimki beşbuçuk aylık

Aynı şeyi benim kızımda yaptı tam 2 ay direndik meğer dişlerindenmiş iştahsızlığı şimdi düzeldi

aynen benimkini tarifetmişssin birde sırıtıyorlarya vermesem hiç yemiyecek bende senin gibi uyutup yediriyorum uyanıkken biberonu almıyor.uyutup yediriyorum.seninki ne kadarlık canım benimki beşbuçuk aylık

Aynı benimkide böyleydi işte biberonu uyanıkken katiyen emmezdi ağzında oynardı tükürürdü birşeyler yapardı hep öğünlerini uyku vaktine getirdim. kızımında 5-5,5 aylık olduğu dönemdi 6,5 aylıkken diş çıkardı şimdi çok şükür.

Back