Uyuyamıyorum sonra da çok sinirli oluyorum bebeğe faydam olmuyorMutlaka yan yatirin bebeginizi. Her emzirmede diger yana cevirin. Yan yatarsa kussa bile kusmugu akacak ve tikanmayacaktir. Yataginizin yaninda besikte yatirin. Her agladiginda rahatlikla kontrol edebilirsiniz. Eger o uyurken siz uyuyamiyorsaniz cok sanslisiniz ben uykusuzluktan siziyordum
Çok doğal bunu yaşaman. Çünkü lohusasın. Duygularının tümünü uç noktalarda yaşıyorsun. Doğal olarak endişe duygusunu da öyle. 40'in çıkınca buyuk ölçüde rahatlarsın.Selam kızlar 25 günlük bebeğim var o uyurken uyuyamıyorum kusacak bişi olacak diye kafayı yemek üzereyimne yapacağım bu korkuyla sütüm de hala yavruma yetmiyor
Bnde bebeğim yeni doğduğunda boylydm ama bn uyuyup kalkıyordum bakıyordm nefes alıyo mu kusmus mu diye ama sağolsun babası bn uyurken o bakıyodu.. uyuyup dinlenmelisin ki sütün olsun sıkma canını boyle rahat ol unutma sakınan göze çöp batar .. saplıkla buyut miniğiniSelam kızlar 25 günlük bebeğim var o uyurken uyuyamıyorum kusacak bişi olacak diye kafayı yemek üzereyimne yapacağım bu korkuyla sütüm de hala yavruma yetmiyor
40 ın çıkmasını dört gözle bekliyorum herkes bi 40 ın çıksın diyor inşallah her şey yoluna girerÇok doğal bunu yaşaman. Çünkü lohusasın. Duygularının tümünü uç noktalarda yaşıyorsun. Doğal olarak endişe duygusunu da öyle. 40'in çıkınca buyuk ölçüde rahatlarsın.
Süt konusuda ayrı mesele zaten yetmiyor miniğimeBnde bebeğim yeni doğduğunda boylydm ama bn uyuyup kalkıyordum bakıyordm nefes alıyo mu kusmus mu diye ama sağolsun babası bn uyurken o bakıyodu.. uyuyup dinlenmelisin ki sütün olsun sıkma canını boyle rahat ol unutma sakınan göze çöp batar .. saplıkla buyut miniğini
İlk bebeğin mi canım ? Ama sunu soylim su bnde cok sut yapıyo ayran yoğurt bol bol ye gercekten faydalı uykuda iyi geliyoSüt konusuda ayrı mesele zaten yetmiyor miniğime
İlk bebeğim canım 2,5 litre su 2 litre komposto boza ayran yoğurt lactamil humana hep tüketiyorum ama gün günden artacağına azalıyorİlk bebeğin mi canım ? Ama sunu soylim su bnde cok sut yapıyo ayran yoğurt bol bol ye gercekten faydalı uykuda iyi geliyo
normal doğum pozisyonu almadı mecburen sezeryan oldu canım gününden de 4 gün geçti sancı da olmadı acaba diyorum sancıyı mı bekleseydim süt salgılanır mıydıBenimde bi 15-20 güne kadar azdı ilk basta. Göğüs ucları yara olunca insanin cani cok yaniyo ama bn sıktım ve devam ettim cok sık emzirdim.. snde cok sık emzir bakma sen oyle 2 saatte bi emzirin dediklerine sürekli al emzir emmeyle uyarı gider beyine ve süt gelir .. eğer ki hiç yok diyosan git bi doktora soyle. Benm tanıdığm bayanda emziremiyor kadn naapsa olmuyo doktor sut kanallarının dar mi kücük mü ne olduğunu söylemiş .. git doktora ama ckk emzir.. normal doğum muydu canm
Neler neler içiyorum da dinlemiyorum sorun o sanırım uyuyup uyandığımda süt doluyor uyumazsam olmuyorSüt gelmesede sürekli emzir az az geliyordur doktor ne diyor gelişimine? Ve süt için rezeneyi tek geçerim günde 2 bardak içsen yeter bide dinlenmen gerek canım. He bide malt içeceği var ebebekten almıştım onunda faydası var sanırım hepsini içiyorum tavsiye ederim.
Neler neler içiyorum da dinlemiyorum sorun o sanırım uyuyup uyandığımda süt doluyor uyumazsam olmuyordoktor biraz daha kilo alabilirdi dedi 800gr almış 1 ayda
Amin cümlemizinkini inşallah :)allahım esirgesin minnoşunuuuu