Çocuk Hastalıkları Bebeği uyku sorunu yaşayanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
53
31
5 aylik bebegim uykuya gecerken cok direniyor uykulari cok kisa cok bozuk

Uyku eğitimi almayı Düşündün mü hiç canım
Cok arastirdim ama uygulamadik hic . Uygulayamamaktan korkuyorum . Cunku gece uykumuz saat basi kalkiyiruz ve bazen 2 bazen 3 kalkip uyumuyo sabaha kadar. Normalde de sabah 5 de kalkışı. Gunduzde uyumuyo zorla uyuyo elde carsafta sallayarak

Tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını alıp okumanızı öneririm. Ben tam 5 buçuk aylıkken aldım okudum . Artık çileden çıkmıştım yasamiyodum adeta sadece nefes alır olmuştum.

Hmm işe yararmi bilmiyorum cok net kurallar var sanirim bi kere bozarsan başa donuyosun sanirim bizim kız da işe yaramaz hicbirsey gibi geliyo carsafta sallanan bebekte işe yarar mi ? Onla kurtulacagimizi bilsem gece gündüz duaciniz olurum ama iste ...

Hmm işe yararmi bilmiyorum cok net kurallar var sanirim bi kere bozarsan başa donuyosun sanirim bizim kız da işe yaramaz hicbirsey gibi geliyo carsafta sallanan bebekte işe yarar mi ? Onla kurtulacagimizi bilsem gece gündüz duaciniz olurum ama iste ...

Biz battaniyede salliyoduk şimdi beşiğine koyuyorum sallanmayan beşiğine. Kendisi uyuyo. Kadın bebeklere fısıldayan kadın olarak geçiyo ve üstüne basa basa her çocukta işe yarar diyo eğer başarılı olamadiydaniz doğru uygulamiyorsunuzdur yaziyo. Bir de eğer pes edecekseniz hiç başlamayın diyo hem bebeği hem kendinizi gereksiz yormayın. Ben uyguladım çok rahatladım yapan arkadaşlarım da oldu onlar da memnun. Sadece size tavsiyem kesinlikle internetten ogrendiklerinizle egitimi vermeyin. Hangi uyku eğitimine karar verirseniz verin kesinlikle kitabını alıp okuyun çünkü internette çok fazla yanlış bilgi var.

canım diş ağrı yapıyordur çünkü bu aylar normal uyku düzeninin bozuk olması,sadece rezene ve papatya çayı yaparak yatıştırabilirsin

Anladim haklisiniz iste yarim birakmak istemiyorum ondan baslayamiyirum ama insallah kitabi alip okumaya baslayacagim

canım diş ağrı yapıyordur çünkü bu aylar normal uyku düzeninin bozuk olması,sadece rezene ve papatya çayı yaparak yatıştırabilirsin
Aynen dişlerini kontrol ediyorum cikiyomu diye ama daha belli bisey yok bilmiyorum niye böyle sanirim sancilaei cok yogun kaka da yapamiyoe 13 gün oldu ama yapmiyo surekli bozuk boyle

Aynen dişlerini kontrol ediyorum cikiyomu diye ama daha belli bisey yok bilmiyorum niye böyle sanirim sancilaei cok yogun kaka da yapamiyoe 13 gün oldu ama yapmiyo surekli bozuk boyle
canım emiyormu 13gün tuvaletemi çıkmıyor,eğer kabızlığı varsa oda rahatsız eder bebek için 13gün çok fazla

canım emiyormu 13gün tuvaletemi çıkmıyor,eğer kabızlığı varsa oda rahatsız eder bebek için 13gün çok fazla
Evet emiyo . Aynen bayadir tuvalet sorunumuz var 10 gun yapmadigi oldu sonra haftada bir yapardi sonra 3 4 günde bir sonra bi anda boyle iste 13 14 günü gördük ve iki dir boyle tekrarliyo . Doktor jel vermisti onla yaptirdik 2 hafta önce bugün yine yaptirtacam.

sütün bebeğe yarıyor büyük ihtimal bebeğine hergün organik zeytinyağ ver canım birde göbeğine saat yönünde masaj yap yağlıyarak büyük ihtimal bebeğini bu rahatsız ediyor

sütün bebeğe yarıyor büyük ihtimal bebeğine hergün organik zeytinyağ ver canım birde göbeğine saat yönünde masaj yap yağlıyarak büyük ihtimal bebeğini bu rahatsız ediyor
Aynen hergun yagda verdim bikac gün üst üste ama fayda wtmedi . Doktor da ver dedi popoyu olmadi uyar dedi ama bizde yaramiyo işe niye böyle bilmiyoruz sütüm yariyormu bilmiyorum kilo alimi normal biraz eksik ama onuda takmiyoruz.

Onerdiginiz bir yağ varmi sizma yaglar olur mu

Uyku konusunda bişey diyemiyorum ama kaka konusunda bende aynı durumdaydım. 4 aylık olunca birden yapmamaya başladı. Sadece ilaçla yapıyordu. Kaç doktor değiştirdim. En son gittiğim doktor çözdü sorunumuzu. Kan testi idrar tahlili falan temiz çıktı. Artık 5 aya yaklaşmış meyve püresi verebilirsin dedi. 2 kaşık armut püresi verdim günde 1 kere aç karnına. Aynı gün içinde kendi yaptı ve şuan püre vermediğim halde kendi yapıyor normale döndü çok şükür. Sanırım benim yediklerimden oluyormuş sütten ona geçiyor yani. Zeytinyağı falan hiç etki etmedi bizde. Siz de püreyi bi doktoruna danışın isterseniz. Kaka yapamamak da rahatsız ediyodur. Benim kızım şimdi yapmaya başladıktan sonra uykusu biraz daha iyi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…