Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku eğitimi almayı Düşündün mü hiç canım5 aylik bebegim uykuya gecerken cok direniyor uykulari cok kisa cok bozuk![]()
Cok arastirdim ama uygulamadik hic . Uygulayamamaktan korkuyorum . Cunku gece uykumuz saat basi kalkiyiruz ve bazen 2 bazen 3 kalkip uyumuyo sabaha kadar. Normalde de sabah 5 de kalkışı. Gunduzde uyumuyo zorla uyuyo elde carsafta sallayarakUyku eğitimi almayı Düşündün mü hiç canım
İşe yarar mi emin olamiyirum bizimkinde hic birşey ise yaramayacakmis gibiUyku eğitimi almayı Düşündün mü hiç canım
5 aylik bebegim uykuya gecerken cok direniyor uykulari cok kisa cok bozuk![]()
Hmm işe yararmi bilmiyorum cok net kurallar var sanirim bi kere bozarsan başa donuyosun sanirim bizim kız da işe yaramaz hicbirsey gibi geliyo carsafta sallanan bebekte işe yarar mi ? Onla kurtulacagimizi bilsem gece gündüz duaciniz olurum ama iste ...Tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını alıp okumanızı öneririm. Ben tam 5 buçuk aylıkken aldım okudum . Artık çileden çıkmıştım yasamiyodum adeta sadece nefes alır olmuştum.
Hmm işe yararmi bilmiyorum cok net kurallar var sanirim bi kere bozarsan başa donuyosun sanirim bizim kız da işe yaramaz hicbirsey gibi geliyo carsafta sallanan bebekte işe yarar mi ? Onla kurtulacagimizi bilsem gece gündüz duaciniz olurum ama iste ...![]()
canım diş ağrı yapıyordur çünkü bu aylar normal uyku düzeninin bozuk olması,sadece rezene ve papatya çayı yaparak yatıştırabilirsin5 aylik bebegim uykuya gecerken cok direniyor uykulari cok kisa cok bozuk![]()
Anladim haklisiniz iste yarim birakmak istemiyorum ondan baslayamiyirum ama insallah kitabi alip okumaya baslayacagimBiz battaniyede salliyoduk şimdi beşiğine koyuyorum sallanmayan beşiğine. Kendisi uyuyo. Kadın bebeklere fısıldayan kadın olarak geçiyo ve üstüne basa basa her çocukta işe yarar diyo eğer başarılı olamadiydaniz doğru uygulamiyorsunuzdur yaziyo. Bir de eğer pes edecekseniz hiç başlamayın diyo hem bebeği hem kendinizi gereksiz yormayın. Ben uyguladım çok rahatladım yapan arkadaşlarım da oldu onlar da memnun. Sadece size tavsiyem kesinlikle internetten ogrendiklerinizle egitimi vermeyin. Hangi uyku eğitimine karar verirseniz verin kesinlikle kitabını alıp okuyun çünkü internette çok fazla yanlış bilgi var.
Aynen dişlerini kontrol ediyorum cikiyomu diye ama daha belli bisey yok bilmiyorum niye böyle sanirim sancilaei cok yogun kaka da yapamiyoe 13 gün oldu ama yapmiyo surekli bozuk boylecanım diş ağrı yapıyordur çünkü bu aylar normal uyku düzeninin bozuk olması,sadece rezene ve papatya çayı yaparak yatıştırabilirsin
canım emiyormu 13gün tuvaletemi çıkmıyor,eğer kabızlığı varsa oda rahatsız eder bebek için 13gün çok fazlaAynen dişlerini kontrol ediyorum cikiyomu diye ama daha belli bisey yok bilmiyorum niye böyle sanirim sancilaei cok yogun kaka da yapamiyoe 13 gün oldu ama yapmiyo surekli bozuk boyle
Evet emiyo . Aynen bayadir tuvalet sorunumuz var 10 gun yapmadigi oldu sonra haftada bir yapardi sonra 3 4 günde bir sonra bi anda boyle iste 13 14 günü gördük ve iki dir boyle tekrarliyo . Doktor jel vermisti onla yaptirdik 2 hafta önce bugün yine yaptirtacam.canım emiyormu 13gün tuvaletemi çıkmıyor,eğer kabızlığı varsa oda rahatsız eder bebek için 13gün çok fazla
sütün bebeğe yarıyor büyük ihtimal bebeğine hergün organik zeytinyağ ver canım birde göbeğine saat yönünde masaj yap yağlıyarak büyük ihtimal bebeğini bu rahatsız ediyorEvet emiyo . Aynen bayadir tuvalet sorunumuz var 10 gun yapmadigi oldu sonra haftada bir yapardi sonra 3 4 günde bir sonra bi anda boyle iste 13 14 günü gördük ve iki dir boyle tekrarliyo . Doktor jel vermisti onla yaptirdik 2 hafta önce bugün yine yaptirtacam.![]()
Aynen hergun yagda verdim bikac gün üst üste ama fayda wtmedi . Doktor da ver dedi popoyu olmadi uyar dedi ama bizde yaramiyo işe niye böyle bilmiyoruzsütün bebeğe yarıyor büyük ihtimal bebeğine hergün organik zeytinyağ ver canım birde göbeğine saat yönünde masaj yap yağlıyarak büyük ihtimal bebeğini bu rahatsız ediyor
Onerdiginiz bir yağ varmi sizma yaglar olur musütün bebeğe yarıyor büyük ihtimal bebeğine hergün organik zeytinyağ ver canım birde göbeğine saat yönünde masaj yap yağlıyarak büyük ihtimal bebeğini bu rahatsız ediyor
aktarlardan soğuk sıkım zeytinyağ almanızda fayda var marketler genelde sanayi ürünüOnerdiginiz bir yağ varmi sizma yaglar olur mu