Naptınız bebeğiniz iyileşti mi benm oğlumda sola yatırıyo ve 5 mm fark var ne ladar sürede iyileşiyo egzersizleri nasıl ve kadar yaptınızOncelikle tum anne ve guzel meleklerine gecmis olsun diyorum.Ayni sorunu su an ben de yasiyorum yeni dogum yapmis bir anne olarak bebegimi kucagima aldigima sevindim derken tortikollisle karsilastik..tabii ki uzucu bir surec ama !bizler ne kadat soguk kanli olmaya calisirsak sanirim bununla bas etmek bir o kadar daha kolaylasiyor gibi..! Simdi kizim 2 aylik elimden geleni yapiyorum ama gittigim her doktor baska hareket onerdi hangisini yapacagimi sasirdim artik..bu hastaligi atlatan varsa yaptigi hareketleri egzersizleri lutfen burda paylasirsa cok sevinirim
Mailiniz gözükmüyoryaşamış
size nasıl ulaşabiliriz ..tortikolisin fizik tedavi ve ameliyat dahil bütün aşamalarını yaşamış bir anne olarak sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. mail adresim
Slm sizin bebeğimiz kaç aylık teşhis kondu egzersizlerle iyileşmedi mitortikolisin fizik tedavi ve ameliyat dahil bütün aşamalarını yaşamış bir anne olarak sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. mail adresim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?