Bebek Beslenmesi Bebeği titriyoorrr.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

taha0203

EVLİ-MUTLU-ÇOCUKLU:)
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
354
2
96
Yalova
ARKADAŞLAR BEBEĞİM SIK SIK HALK ARASINDA ŞEYTAN DÜRTMESİ DEDİĞİMİZ İRKİLMEYİ YAPIYOR.BU NEDEN OLABİLİR.SİZİN BEBEKLERDE YAPIYOR MU BUNU.KÖTÜ BİŞEY OLMASINDAN KORKUYORUM.benneyaptımki

daha öncede açılmıştı bu konu bende merak ediyordum neden diye anlaşıldı ki bebekler çişini yaparken yapıyormuş bunu endişelenecek hiçbişey yok yani bütün bebekler yapıyor

daha öncede açılmıştı bu konu bende merak ediyordum neden diye anlaşıldı ki bebekler çişini yaparken yapıyormuş bunu endişelenecek hiçbişey yok yani bütün bebekler yapıyor

sağol canım içimi feraklattın.sositosositosositosositosositososito

bu titreme uykudamı oluyor şimdi ya??
benim oğlumda uykudayken ani irkilme gbi bişeyler yapıyor korkuyorum
belki rüyasında kötü bişey gördü diye düşünüyordum..buna benzemi sizinkilerin kide kızlar ya :uhm:

bu titreme uykudamı oluyor şimdi ya??
benim oğlumda uykudayken ani irkilme gbi bişeyler yapıyor korkuyorum
belki rüyasında kötü bişey gördü diye düşünüyordum..buna benzemi sizinkilerin kide kızlar ya :uhm:

bebeğiniz ne kadarlık benim oğlum 1 2 aylıkken uykusunda irkiliyodu ama bu bizim dediğimiz uyanıkken oluyo çişini yaparken bazen altını değiştirmek için açıyorum bi bakıyorum bizimki irkilip çişini yapıveriyo hani halk arasında yokluyıolar derler ya öyle bi irkilme

bebeğiniz ne kadarlık benim oğlum 1 2 aylıkken uykusunda irkiliyodu ama bu bizim dediğimiz uyanıkken oluyo çişini yaparken bazen altını değiştirmek için açıyorum bi bakıyorum bizimki irkilip çişini yapıveriyo hani halk arasında yokluyıolar derler ya öyle bi irkilme

benim bebiş şuan 13 aylık yaklaşık...
bu 5-6 aylıktan beri devam etmekte yani uykudayken bazen aniden irkiliyor sanki kormuş gbi.
neden aceba? aynı durumda olanlar varmı??
sebebi nedir sizce kızlarr??? mafoldumben

bu 5-6 aylıktan beri devam etmekte yani uykudayken bazen aniden irkiliyor sanki kormuş gbi.

bence rüyasında korkuyordur ya endişe etmeyin kötü bişey değildir hiç duymadım öyle olupta kötü bişey olsun aklınıza kötü şeyler getirmeyin

Uykuda irkilmesinin uyku evreleriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ama bizim buralarda uykuda irkilen bebeğe rüyasında annen öldü derlermiş o yüzden olur diyorlar :)

Benim kızım da 1 bucuk aylık irkiliyor. özellikle uyurken üstünü acınca yahut kundagını cözunce, veya kısık ses (yuksek seste olmuyor) olunca. bir yerde bunun sebebi için, çok dar bir yerden cıktıkları için bazen kendilerini boşlukta hissediyorlar yazıyordu. yani henüz dünyaya adapte olamamakla ilgili bir şeymiş ve zamanla geciyormuş.

Bence de mantıklı , sarıp sarmalandıkları bir yerden eller bacaklar dağınık hale geliyorlar, boşluk duyguları çok yüksek oluyo haliyle.

benimde kızım ara sıra titriyor annem çişini yapıyor diyor benimkide 13 aylık ama 2 aydır yapıyor

Back