Bizim 32.haftada kanala girmisti oglumuz. Dr. Masallah her sey normal dogum icin elverisli demisti. 37. Hafta kontrolumuzde malesef kafayi tepeye dikmis oldugunu soyledi. Haftaya nasil doguracagimla ilgili karar verecegiz. Kolunu belini koymazsa makati orda olursa bu sekilde de dogurturum dedi dr.umuz. Asagi donsun diye neler yapabilecegimi arastirdik esimle 2gundur ugrasiyoruz.
Esimin sesine ciddi tepki verdigi icin ( yanagini karnima koyup vur oglum babaya dediginde attigi tekmelere inanamazsiniz
) esim artik asagidan konusuyor pasamizla. Sesine cagiriyor
Hamilelik boyunca kulaklikla klasik muzik dinlettim, ihmal etmistim son bi haftadir, takiyorum bikini hizasina yine kulakliklari ve en sevdigi muzikleri dinletiyorum. Yine sese gidebilirmis.
Bir de isiga tepki veriyormus diye uyumadan once yine bikini hizasinda fenerle asagi cagiriyoruz cocugu
daha dogmadan maymun etti bizi
Basi yukari dondugunden beri benim hareketlerim da kisitlandi zorlaniyorum artik yatip kalkarken, iyiydik aslinda donene kadar
Bir de son olarak denizde/suyun icinde amuda kalkmak harekete gecirebiliyormus bebegi. Yillardir kendime rakip tanimadigim bir konunun bir gun bu ise yarayacagini soyleseler hayatta inanmaz ve cok gulerdim sanirim. Yarin denize gidiyoruz bakalim yerinden edebilecek miyiz pasamizi :)) 22.08 cumartesi gunu kontrolden sonra son durumu da yazarim artik. Hayirlisi insallah.