bebeği ters pozisyonda olanlar

schlampig

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
117
20
kızlar 36 haftam bugün doldu ve bebek hala dönmedi bu durumda olup da doğum yapan var mı illede sezeryan olursa kaçıncı haftaya kadar bekleyebilirim acaba?

Ben 36 haftadaykeb sezeryan yapmamız lazım bebeğin ters dediler. Üni hastanesine gittim. Öyle saçmalık mı olur 40. Haftada bile dönebilir bebek dediler. Eğer tamam deseydim salak doktor o hafta bebeğimi alacaktı. Azıcık fazla para için.
37.-3 te doğum yaptığımda bebeğim bormal pozisyonundaydı. Yine sezeryan oldum gerçi ama o da mecburiyettendi.
Başka bi doktora daha görünün bence.

ben yurtdisindayim bebek donmediyse 38 sezeryan yapiyorlar digeri gec cunku sancin baslar suyun gelir dogum baslar o kadar aci cekersin bebek donmedigi icin yine sezeryan olmak zorundasin ozaman.normalde iki hafta sonra donmediyse sonuc sezeryan olur canim.belki ozamana kadar doner.benimde ikincide iki hafta gec donmustu cok korkmustum sezeryan olacagim diye.dua et allahim kurtarsin sag salim.bende 26 haftalik hamileyim

Sağolun kızlar benim ikinci bu ilki de Sezeryandı aradan 4 yıl geçti bunu normal istiyordum ama bu durumda imkansız oluyor tabi kesinlikle Sezeryan dedi doktor ama ben Sezeryan da olsa günümü beklemek istiyordum oda bu durumda mümkün değil diyor onun için merak ediyorum en son kaçıncı haftaya kadar bekleyebilirim diye

kızlar 36 haftam bugün doldu ve bebek hala dönmedi bu durumda olup da doğum yapan var mı illede sezeryan olursa kaçıncı haftaya kadar bekleyebilirim acaba?
cok nadiren de olsa hatta dogum aninda bile donen bebekler var benim alt komsum 2 cocugunu da ters olarak dogurmus sagliklilar masallah

bebegin donmusse artik rahat ola bilirsin canim benim kizim 32 haftada dondu hatta hissettim baya
son gittiğimde 32 haftalıktı hala yan duruyordu bakalımbu gidişte nasıl görücez dönünce fark edilir dimi başı falan aşağıya baskı yapar diye düşünüyorum öyle mi oluyor :)

bana da dua edin kızlar dönsün ya erkenden alınmasını istemiyorum
Canım inşikak sûresini tavsiye ederim. Içinde Secde ayeti geçiyor seninde Secde etmen gerekir ama o Suresi'nin hikmeti bebeğinde Secde ayetleri ile yavaş yavaş Secde eder gibi kanala Dönmesi. Bol bol okuman lazım ama. Benimki 30. Haftada dönmüştü. İnşaAllah tekrar dönmez. Haftaya kontrolüm var merak ediyorum ne durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…