benimki yürümeyi düşünüyor kalkıyor ayağa ve koltuğa tutunup duruyor öyle bir bırakıyor kendini pat oturuyor.1-2 aydır oturuyor.1-2 aya da yürür heralde.ama diş yok hala
Benim kizim tek basina oturuyo ve yaklasik 1 aydan beri oyle.Simdi hem oturuyo hemde oturur pozisyonundan emekleme pozisyonuna ve emeklemeden oturma pozisyonuna kendi geliyo yardimsiz.Birde sehpalardan tutunup yurumeye calisiyo.Bakalim ne zaman yurucek hersey tamam bir o kaldi :)
benim oğlumda 6,5 aylıktan beri tek başına oturuyo,kanepeden tutunuyo öle durmayıda çok seviyo :) ama bizimde hala dişimiz yok sanırım babasına çekmiş,babamızın dişi 15 aylıkken çıkmış :):):)
fikocum üzülme benim kızda 7.ay kntrolünde hiç tek başına oturamıyordu doktorumuz oturma çalışmaları yapın bol bol oturtun dedi artık oturuyor bu ayda hiç koltuk kenarlarına tutunup ayakda duramıyordu adım atamıyordu bu ayda adım atmaya ayakda durmaya çalıştırın dedi 3 gündür öne birkaç adım atıyor anlayacağın oturma emekleme adım atma gibi konularda tembeliz..
benim cadıda artık tek basına oturuyor koltuk krnarında kısa sürede tek basına dikiliyor fakat hala emeklemiyor. anem emeklemeden yürüyecek bu diyor bende öle yapmısım hiç emeklemeden direk kalkmısım bu cadıda öle sürekli ayakta dikilip adım atmak istiyor birde heycanlanması yokmu o esnada öldürüyor beni gülmekten:)
benim kizim 30 nisanda dogdu iki ay once destekli bir aydirda tek basina uzun sure oturabiliyo oturmayi cok seviyo bide koltuga tutunup siralamak cok hosuna gidiyo,20 gundurde emekliyo,,
defne de 1 aydır falan oturuyo ama sevmiyor pek, öne yana birşeylere saldırıyor ve devriliyor
sakin dursa oturacak
bir arkadaşımın kızı var 3 hafta büyük defneden kadın kızı normal koltuklara oturtup mutfağa gidebiliyor, ben öyle birşey yapsam arkamı daha dönerken yere yapışır bizim cadı
yaklaşık 2 haftadır da emekliyor, koltuğa tutunup dizlerinin üstüne kalkıyor ama daha ayağa kalkamadı