• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği süte ve biberona alıştırmak

HaticeTurgut

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
17
1
16
Merhaba arkadaşlar.20 aylık oğlum var.Emzirmeyi bırakmak istiyorum ve biberona alıştırıp süte geçmek istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim.Alıştırmak için neler yapabilirim?Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Biberona hiç bulaşmayın bence. Geceleri biberonla süt içen çocuklar uzuun süre bırakamıyor. Kuzenimin çocuğu 6 yaşına kadar geceleri biberonla süt içti, vermediklerinde ortalığı inletiyordu. Simsiyah dişler, erkenden kırılıp dökülmeler..

Kolay başlar ama çok zor bırakır. Üstteki arkadaşın dediği gibi, bardakla içirip dişlerini fırçalayıp öyle yatırın. En sağlıklı rutin

Arkadaşa katılıyorum. Zaten 2 yaşına yaklaşmış. Genelde 2 yaş a kadar emziriliyor ama tabi sizin de isteğiniz, planınızı bilmeden söylüyorum. Bence emzirmeyi kademeli bırakmak için bu 4 ayı kullanın. Bebeğiniz artık bir bardak ile içebilir herşeyi.❤️

Merhaba arkadaşlar.20 aylık oğlum var.Emzirmeyi bırakmak istiyorum ve biberona alıştırıp süte geçmek istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim.Alıştırmak için neler yapabilirim?Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Canım benim kızımda 17 aylık ve halen memeden kesmedim sadece azalttım su dışında biberondan başka birşey içmiyor hep bardağa alıştırdım meyve suyu olsun süt olsun bardaktan veriyorum

Back