Çocuk Hastalıkları bebeği soğuk algınlığı olanlar :) :) güzel yöntem buldum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
kızlar oğlum kaç gündür soğuk algınlığı belirtileri gösteriyordu ama nezle bir türlü yenemiyordu canımın içini,kahvaltısını hala karışım yiyor oğlum
bende kahvaltısını iyi demlenmiş adaçayıyla yaptım birazdaha sıvı oldu,daha iyi oldu ona
bebe bisküviside katıyorum kahvaltısınaböylece şeker katmıyorum,dengeliyor tadını
yiğir birde kahvaltıda portakal suyu içer,1 portakalı sıkarım hepsini içer,asitini alsın diye sıcak su koyarım içine,adaçayı koydum bu defa
tadını bozmadı ve oğlum hasta olmaktan kurtuldu
tavsiye ederimŞeniz

Adaçayının bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum doğrusu,öğrendiğim iyi oldu.
Geçmiş olsun

aklımızda bulunmasında fayda var teşekkürler ama hiç bir kuzucuk da hasta olmasın yaaa

Ne demek kızlar oĞlum grıp olmadan atlattı vallahı Çok mutluyum
gÜn aŞırı denedım bunu ve genzınıde aÇtı
tabıkı hıÇ hasta olmasınlar ama hasta olmadan da bÜyÜyemeyeceler galıba
tıtız bır anneyım ama yınede tam koruma olmuyor
yerde ne bulursa aĞzında

adacayi bebek icin agir degilmi ya, yada benmi öyle duydum arastirmak sormak lazim cünkü adacayi hap kadar etkisi var büyük insanlarin bazilarina bile iyi degil diye biliyorum,yanlisim varsa bilmiyorum...:21:

adacayi bebek icin agir degilmi ya, yada benmi öyle duydum arastirmak sormak lazim cünkü adacayi hap kadar etkisi var büyük insanlarin bazilarina bile iyi degil diye biliyorum,yanlisim varsa bilmiyorum...:21:

ben de öyle biliyorum, bir araştırayım.

Adaçayı bitkisini kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Çok fazla ve uzun süreli kullanımlarda yan etki olarak yüksek tansiyon problemleri ortaya çıkabilir. Ayrıca halk arasında, gaz söktürmek amacıyla küçük bebeklere de verilebiliyor. Bunda da çok dikkatli olunması gerek. Geçtiğimiz günlerde bununla ilgili bir vaka ülkemizde yaşandı. Bebekte ortaya çıkan iritasyon, deri döküntüleri, kaşıntı ve birtakım başka etkilerin adaçayının uçucu yağından kaynakladığı tespit edildi. 1-2 yaşındaki bebeklerde adaçayı hiç kullanılmamalı! 2 yaşından itibaren de çok dikkatli kullanılmalı…

Bide portakal suyuna sicak su gitti guzelim c vitamini oldu sana sarı bi su:) bebisinin bunyesi kuvvetliymis bu yontem daha cok hasta eder bence..

X