Premature Bebekler bebeği prematüre olup küvezdeyken zatüre olan anneler yardım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

beybi34

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
157
0
316
Erzurum
bebeğim küvezde 10 günlükken zatüre tespit edildi denilip antibiyotik tedavisine başalndı 1110gr doğmuştu 25gündür küveste 10. günde zatüre başlangıcı var diye antibiyotik tedavisne başlandı 5 gün öncesine kadar oksijeni de kesilmişti ama 5gündür oksijeni devam ediyo 4 gündür de hiç kilo almadı halbuki 1430 gr olmuştu beslenmesi 15cc den 5 cc ye düşürüldü tedirginim bu konuda deneyimi olanlar yardım ederse sevinirim zatüre beni çok tedirgin ediyor yaşayıp atlatanlar varmı

çok gecmiş olsun Allah ın izniyle atlatır inşallah bu durumu ...Rabbim acil şifalar versin..

bebeğim küvezde 10 günlükken zatüre tespit edildi denilip antibiyotik tedavisine başalndı 1110gr doğmuştu 25gündür küveste 10. günde zatüre başlangıcı var diye antibiyotik tedavisne başlandı 5 gün öncesine kadar oksijeni de kesilmişti ama 5gündür oksijeni devam ediyo 4 gündür de hiç kilo almadı halbuki 1430 gr olmuştu beslenmesi 15cc den 5 cc ye düşürüldü tedirginim bu konuda deneyimi olanlar yardım ederse sevinirim zatüre beni çok tedirgin ediyor yaşayıp atlatanlar varmı

merhabalar benim bebeğimde prematüre dpğdu ve zatüre oldu.1 haftadır solunum cihazına bağlı...acaba sizin bebeğiniz ne kadar sürede atlattı ben de çok tedirginim.lütfen bana cevap verebilirseniz çok sevinirim...

Back