bebeği oturmayan varmı?

fiko

deniz'in annesi
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
279
0
96
43
Ankara
kızım 8 aylık ve oturmasını hiç sevmiyor.oturtunca kıyametler kopuyor ne yapacam bilmiyorum.aynı durumda olan varmı

canım bu uzun zamandır böylemi..normalde 5 aydan sonra oturmasında sakınca olmuyor ve bebekler seviyor oturmayı..bebeğinde allah korusun ağrı sızı filan olmasın oturunca açığa çıkan..bu sebeple istemiyo olabilir..dr una sordun mu ?

benim kızım da oturmayı pek sevmiyor.zaten daha desteksiz oturamıyor da...yastığa yaslasam iki dk etrafa bakıyor sonra kaktıra kaktıra kendini yatırıyor.6.5 aylık daha .oturur herhalde....

benım berkayda oturmayı hıc sevmıyor ben oturtursam kıyamet kopuyor ama oynarken fılan oturur ole kendılıgınden hıc oturmamazlık yapmıyor yani dikkat et canım

oğluşum 5 aylık,henüz kendi başına oturamıyor,destekle ve kucakta oturtuyoruz,çok memnun oluyor,kendi başına oturması için 6 ayı doldurması gerekir dedi doktorumuz..sen yine de bi bilene danış arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…