• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeği oturmayan varmı?

fiko

deniz'in annesi
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
279
0
96
43
Ankara
kızım 8 aylık ve oturmasını hiç sevmiyor.oturtunca kıyametler kopuyor ne yapacam bilmiyorum.aynı durumda olan varmı:delphin:

canım bu uzun zamandır böylemi..normalde 5 aydan sonra oturmasında sakınca olmuyor ve bebekler seviyor oturmayı..bebeğinde allah korusun ağrı sızı filan olmasın oturunca açığa çıkan..bu sebeple istemiyo olabilir..dr una sordun mu ?

benim kızım da oturmayı pek sevmiyor.zaten daha desteksiz oturamıyor da...yastığa yaslasam iki dk etrafa bakıyor sonra kaktıra kaktıra kendini yatırıyor.6.5 aylık daha .oturur herhalde....:emir_bebek:

benım berkayda oturmayı hıc sevmıyor ben oturtursam kıyamet kopuyor ama oynarken fılan oturur ole kendılıgınden hıc oturmamazlık yapmıyor yani dikkat et canım

oğluşum 5 aylık,henüz kendi başına oturamıyor,destekle ve kucakta oturtuyoruz,çok memnun oluyor,kendi başına oturması için 6 ayı doldurması gerekir dedi doktorumuz..sen yine de bi bilene danış arkadaşım..

Back